Argentína dnes žije svadbou roka, svoj dlhoročný vzťah totiž spečatia uvedením do stavu manželského hviezdny futbalista Lionel Messi a jeho partnerka a dnes už budúca manželka Antonella Roccuzzo. Prenesme sa trochu do sféry luxusu a pozrime sa spolu na všetko, čo o Leovej svadbe potrebujeme vedieť. Najlepší hráč planéty sa, koniec koncov, žení iba raz, a tak nám trochu bulváru, dúfajme, ospravedlníte.

Vicekapitán FC Barcelona Lionel Messi a Antonella Roccuzzo, jeho partnerka, ktorú pozná už od detstva, dnes spečatia svoj dlhoročný vzhťah, ktorého korene siahajú ešte do doby, keď mal Argentínčan päť rokov. Práve vtedy sa obaja, hoci ešte, samozrejme, ako deti, spoznali a neskôr, v tínedžerských časoch, z nich vzišla prvá láska, ktorá pretrváva dodnes. Messi a Antonella, ktorí majú spolu dve deti, Thiaga a Matea, dnes svojich hostí uvítajú vo svojej rodnej provincii Santa Fe, a to konkrétne v meste Rosario.

Kde sa svadba uskutoční?

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty chystal najkrajší deň svojho života dostatočne dlho na to, aby sa jeho svadba odohrala na najluxusnejšom možnom mieste. Táto udalosť, ktorá si to i, pochopiteľne, v plnom rozsahu zaslúži, sa uskutoční v masívnom a luxusnom komplexe City Center Rosario.

Hostia budú mať okrem iného príležitosť vyskúšať si zabaviť sa vo vychýrenom kasíne, kým väčšina z nich ostane ubytovaná v päťhviezdičkovom hoteli Pullman, ktorý ponúka stoosemdesiatosem luxusných izieb. Pre úplnosť dodávame, že cena za noc sa na tomto mieste pohybuje od sto eur a vyššie.

V komplexe nechýba ani plne funkčná bowlingová dráha, trávnaté tenisové kurty, vonkajšie i vnútorné bazény a rovnako tak hneď niekoľko barov a reštaurácií.

Zoznam hostí

Zoznam hostí Lionela Messiho je plný známych futbalových mien. Na svadbu je pozvaný celý prvý tím FC Barcelona, hoci už teraz s určitosťou môžeme vyhlásiť, že akcie sa nezúčastnia André Gomes a Denis Suárez, ktorí sú odcestovnaní za reprezentačnými povinnosťami.

Chýbať naopak nebude Gerard Piqué a jeho hviezdna priateľka Shakira, podobne ako Neymar či Luis Suárez. Lea nepríde pozrieť veľké množstvo bývalých spoluhráčov, podľa Daily Mail však bude jedným z nich Xavi Hernández.

Nevestine šaty

Antonela Roccuzzo, ktorá má dvadsaťdeväť rokov, bude mať na sebe šaty španielskeho dizajnéra Rosa Claru, ktoré sa do Argentíny dovezú z katalánskej Barcelony. Spomínaný dizajnér už vo svojej profesionálnej kariére obliekal na svadby hviezdy ako herečky Evu Longoriu, Sofiu Vergaru či tiež španielsku kráľovnú Letiziu.

Jedlo a pohostenie

Ceremóniu bude sprevádzať i najlepšie jedlo, keď mal Messi údajne svojich šéfkuchárov požiadať o tradičné domáce špeciality ako dusené mäso na štýl locro či pirohy známe pod názvom empanada. Hlavné jedlo bude taktiež typicky agrentínske, pôjde o tradičnú hovädziu pečienku, ktorú doplnia žalúdky, obličky a ďalšie vnútornosti.

Noc plná hudby

Hlavnou hviezdou večera, čo sa umeleckého programu týka, bude manželka Sergia Agüera Karina. O zábavu sa budú ďalej starať popové skupiny z Uruguaja, a to Rombai a Marama. Na druhej strane však nevieme, či svojou trochou do programu neprispeje aj Shakira, kolumbijská diva, ktorá na svadbe nebude chýbať ako hosť.

Prísne bezpečnostné pravidlá

Na akciu sa akreditovalo hneď stopäťdesiatpäť novinárov z celého sveta, hoci všetci z nich dostali varovanie, že nebudú môcť komunikovať s hosťami. O bezpečnosť sa budú starať špecialisti z Izraela, keď je maximálnou prioritou Messiho pohodlie a možnosť užiť si najkrajší deň svojho života bez hluku žurnalistov.

"Čo sa Lionela Messiho týka, je to muž akceptovaný ľuďmi všetkých úrovní. Ako vždy, bezpečnostné zložky nebudú prehliadať možnosť, že by sa ho ľudia snažili zachytiť, dotknúť sa ho, odfotiť si ho, keďže tu hrozí isté riziko," vyhlásil Diego Manso, konzultant súkromnej spoločnosti bodyguardov.

Niečo o nich

Messi a Antonella žijú v Barcelone, kde Leo hrá, ale do Rosaria sa vracajú pravidelne v dňoch voľna. Tento sympatický pár má dve deti, štvorročného Thiaga a ročného Matea, obaja sú narodení zhodne v Barce. "To, že sa na svadbu vracia sem, nie je žiadne prekvapenie," vyhlásil jeden z pozvaných, Leov starý priateľ Diego Vallejos, ktorý s Messim navštevoval tú istú školu.

"Je to obyčajný človek, ktorý chce byť jednoducho so svojou rodinou a najbližšími. Je to pokorná osoba. Peniaze jeho osobnosť nezmenili." Messi a Antonella sa zoznámili, keď boli ešte deti. Leo sa neskôr odsťahoval vo veku trinástich rokov do Barcelony, no obaja zostali v kontakte. "Navzájom sa nesmierne milujú," dodáva Vallejos.

Zdroj: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Fazy

top komentár
61
2017-06-30 08:42:40

Nech im to vydrží aspoň do smrti. Všetko najlepšie a najkrajšie mladomanželia !

frkmrk

27
2017-06-30 09:58:05

Zo srdca sa pripajam ku gratulacii a nech im to v zivote ide tak dobre, ako LEOVI na ihrisku.

Mirakva

14
2017-06-30 11:01:22

Všetko najlepšie Messino a Antonnela !!
Nech vám to vydrží :)

abstinent

8
2017-06-30 12:27:01

este ze pique nebude chybat.inak prajem vsetko dobre leovi a antonelle v ich manzelstve

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.