Tréner FC Barcelona hodnotil zápas proti Espanyolu, ktorý sa nakoniec skončil remízou 1:1.

Séria zápasov v La Lige bez prehry

"Stálo nás to veľa. Nerozmýšľam o rekorde, ale o zložitosti tohto zápasu."

Stretnutie

"Bolo ťažké, pretože spolu s jeho priebehom bolo čoraz ťažšie hrať futbal. Museli sme sa prispôsobiť okolnostiam. V druhom polčase sa lopta zastavovala vplyvom dažďa a hra na trávniku bola zrazu nebezpečná. Ak máme na pamäti nami prezentovaný štýl, prispôsobiť sa okolnostiam nás stálo veľa. Boli sme donútení k posielaniu dlhých lôpt a myslím si, že súper tieto podmienky využil."

Piquého oslavy

"Zahrnul by som to medzi všetky udalosti z tohto týždňa a v rámci súperenia v derby. Je to derby, v prvom polčase to bolo normálne, veľa faulov sme nevideli. Akýkoľvek zákrok sa zdal byť ostrejší, pretože hráči sa šmýkali. Piqué v týchto zápasoch na seba berie množstvo zodpovednosti."

Horúca atmosféra

"Všetci vieme, akého typu sú tieto zápasy. V prvom polčase veľa faulov nebolo, ale atmosféra sa potom stala horúcou. Pre derby je to bežné."

Messi na lavičke

"Leo odohral veľa zápasov v rade a je treba byť opatrný. Vo všeobecnosti sme opatrní pri všetkých hráčoch. Myslím na to za pochodu. Leo môže ukázať množstvo vecí na akomkoľvek trávniku. O dnešku som s ním hovoril. V januári sme hrali množstvo zápasov a pred nami je ešte viac."

Cena remízy

"Má veľkú váhu, pretože vplyvom minút, všetko išlo proti nám. Je to derby a my sme nechceli prehrať. Dobre sme bojovali a tomu zápasu sme prispôsobili všetko."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: marca.com

romandinho

37
2018-02-04 20:21:28

Osobne by som si s nim ten pocit vymenil, musela to byt neopisatelna ulava :) ...ruku na srdce, kto by reagoval miernejsie ?

frkmrk

36
2018-02-04 20:23:13

Ked bol faulovany Messi,tak voda vysplechla,ako by skocil z mostika do bazenu.

Radovan

36
2018-02-04 20:40:18

absolutne nechapem co je zle/nevhodne na piqueho oslave...

stenly

6
2018-02-04 23:07:04

Nech sa po**bu aj, ze riesia tu Piqueho oslavu. Nech si ju pozru este raz, spiny.

Fazy

5
2018-02-05 07:24:28

Espanyol je banda kokotov, ktorý dúfam že na budúci rok budú hrať nižšiu súťaž a že ich zostupová karma dobehne. Nič iné si za svoje výkony a provokácie ani nezaslúžia.

emiliano

7
2018-02-05 08:09:29

Nechápem ten trávnik.Nedávno postavili nový štadión s veľkou slávou a pri daždi voda vytvára mláky. To sa stávana dedinách. V Anglicku aj keď leje, na trávniku to nevidieť. V 2. polčase išlo o nespôsobilý terén. Kombinovať na tom sa nedá, musí sa nakopávať a my máme hru postavenú na kombináciách. Inak som spokojný, hrali sme to, čo terén dovolil, ten vyhovoval kopáčom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.