FC Barcelona včera dokázala získať bod z prehratého zápasu proti FC Sevilla. Zásluhu na tom mali Luis Suarez a Leo Messi. Po stretnutí sa pred novinármi objavili Luis Suarez, Ivan Rakitič a Denis Suarez.

Dojmy po zápase

"Také sú zápasy La Ligy. Súper mal množstvo príležitostí, ale my sme ukázali, že sme ako tím silní. Museli sme bojovať proti viacerým prekážkam. Proti Seville na jej ihrisku sa hrá vždy ťažko. Nevytvárali sme si čisté šance a už po polčase sme inkasovali aj druhý gól. Mnoho ľudí si myslelo, že v tomto momente bol zápas rozhodnutý."

Finále Copa del Rey

"Pôjde o úplne iný zápas a stať sa v ňom môže všetko."

Messiho gól

"Konečný výsledok je vo veľkej miere Messiho zásluha, ale úspech zaznamenal celý tím, pretože po celý čas sme hrali s veľkým zanietením."

Ivan Rakitič

Remíza

"Do samotného konca sme verili, že môžeme osud zápasu zvrátiť. Dobrý začiatok po reprezentačnej prestávke bol dôležitý, stálo nás to ale veľa. Takýto návrat je pre našu morálku skvelý."

Zápas

"Ako zvyčajne. Vždy je lepšie ak Leo môže hrať, všetci v neho veríme. Snáď sa čo najskôr vráti do plnej dispozície a nebude cítiť bolesti."

Sevilla

"Dvojgólový náskok si zaslúžila. Ak sme sa už vydali dopredu, bolo to lepšie, ale súper mal 10 či 15 protiútokov. Museli sme hrať veľmi otvorený futbal a nakoniec sa nám to podarilo."

Finále Copa del Rey

"Vždy sa potrebujeme zlepšiť, nielen pred finále Copa del Rey. Pôjde o iný zápas, nevieme sa ho dočkať, ale najprv nás čaká niekoľko ďalších zápasov. Teraz sme spokojní, ale určite sa musíme zlepšiť. Začiatok po reprezentačnej prestávke nebol jednoduchý."

Rozhodujúca koncovka sezóny

"Musíme byť v dobrej fyzickej forme. Treba si poriadne odpočinúť, futbal teraz musí byť na prvom miesta aj v našom súkromnom živote. Chceme odohrať ideálnu sezónu, dnes sme dobre pracovali, hoci sme prehrávali. Vďaka tomu sme spokojní."

Denis Suarez

Úspešný návrat po zranení

"Pre mňa je to šťastný deň, pretože sme remízu vybojovali v posledných minútach a ja som sa do hry vrátil po dvoch či troch mesiacoch a vyliečenom zranení. Z návratu mám radosť a dúfam, že do konca sezóny budem mať ešte viacero možností hrať."

Zápas

"Dali sme zo seba všetko a nakoniec sa nám podarilo streliť góly. Mali sme niekoľko príležitostí, súper takisto mohol stretnutie uzavrieť, ale bol ľútostivý, na rozdiel od nás. Niekoľko krát v tejto sezóne to bolo tak, že keď mužstvo prehrávalo, tréner stavil na mňa. Vždy to prinieslo dobrý efekt a dnes sa to zopakovalo. Som šťastný, že som sa vrátil po tak dlhej prestávke a dúfam v ďalšie minúty a že si v tíme vybojujem miesto."

zdroj: as.com sport.es mundodeportivo.es
foto: as.com sport.es mundodeportivo.es

LaBrie

top komentár
44
2018-04-01 10:46:22

Ak bude Denis takto hrat, patrilo by mu viac minut na ihrisku...

Danny

30
2018-04-01 10:49:31

Denisovi drzim palce :3

FCBarcelona2018

12
2018-04-01 13:58:17

Denis včera patril medzi najlepších a značnou mierou sa pričinil o remízu a nulu na konte prehier.

mikimi122

7
2018-04-01 15:15:40

Denis môže mať peknú budúcnosť v Barce, ale to závisí na rozhodnutí trénera. Ja si viem Denisa predstaviť ako hrá o 2-3 roky v základe a je svetový záložník, ale aby to bola skutočnosť, tak je potrebné, aby dostával šance. Denis má to na kvality.

FcbMun10

-4
2018-04-01 18:18:03

Zato že hral 10-15 minút dobre nemusíte už hneď z neho robiť nového Iniestu a dávať mu zlatú loptu ( keby to niekto nepochopyl tak som nepovedal že ste presne to písali ale že ste ho tak vychvaľovali až prechvaľovali).

kov3

4
2018-04-01 19:10:05

Už to, že neovládaš ani základy slovenského pravopisu svedčí o tom, že tvoj príspevok netreba brať vážne....

FcbMun10

-1
2018-04-01 19:25:19

Rovno povedz že s mojim názorom nesúhlasíš , lebo gramatické chyby pri internetových diskusiách nájdeš v každom článku.

mikimi122

2
2018-04-01 15:15:40

Denis môže mať peknú budúcnosť v Barce, ale to závisí na rozhodnutí trénera. Ja si viem Denisa predstaviť ako hrá o 2-3 roky v základe a je svetový záložník, ale aby to bola skutočnosť, tak je potrebné, aby dostával šance. Denis má to na kvality.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.