Barcelona si dnes večer na Stadio Olimpico odkrútila svoj posledný tréning pred zajtrajšou odvetou štvrťfinále Ligy Majstrov proti AS Rím. Na tréningu bol prítomný aj Sergio Busquets.

Tréning absolvovali všetci dostupní hráči, ktorých Ernesto Valverde so sebou povolal do Talianska. Medzi nimi aj Busquets. Nie je však zrejmé, či tréner Blaugranas hráča v zajtrajšom stretnutí aj využije. Na tlačovke totiž Valverde priznal, že stredopoliar stále nie je úplne fit.

Nie je teda vylúčené, že tréner nebude jeho nasadenie do zápasu riskovať a v strede poľa sa spoľahne na iného hráča. Busquetsa môže proti Rímu nahradiť jeden zo štvorice hráčov: Ivan Rakitič, André Gomes, Paulinho, Sergi Roberto. Posledný menovaný si však musí dávať pozor, pretože v prípade žltej karty bude trénerovi chýbať v prvom zápase semifinále. Tiež musíme pamätať na to, že Valverde na zajtrajší zápas môže oficiálne menovať len 18 hráčov, takže zajtra sa dozvieme mená trojice futbalistov, ktorí cez pomyselné sito neprešli.

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: as.com

Vladis_46

14
2018-04-09 23:36:57

Osobne by som dal vedľa Rakitiča Andrého Gomesa, pravá obrana Semedo a Roberto podľa možnosti radšej na lavičke, nevieme koho dostaneme v semifinále a bol by risk, keby bol vykartovaný hneď na prvý zápas. ( nepredpokladám, že by AS Rím dokázal cez nás postúpiť )

ximpp

1
2018-04-10 12:43:58

V postup věříme určitě všichni, nicméně hra bez Busiho je problematická,i když jej Ivan dokáže zastoupit, je to už něco jiného a mám strach, abychom ve středu hřiště moc nepropadávali.
Pokud ale není zcela fit, nasadit jej není možné.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.