Tréner FC Barcelona po Clásicu priznal, že ho správanie Sergiho Roberta prekvapilo. Hráč FC Barcelona totiž tesne pred koncom prvého polčasu udrel Marcela do tváre, za čo ho rozhodca poslal predčasne pod sprchy.

Clásico

"Určite to nebol zápas bez napätia, toho napätia bolo veľa. V týchto zápasoch musí byť napätie. Zápas bol intenzívny od prvej minúty. Všetci chceme súpera poraziť. Góly padli rýchlo a potom sa všetko skomplikovalo kvôli kartám. V druhom polčase sme bojovali, ale absencia jedného hráča bola zjavná. Nevzdali sme sa však útočenia. Museli sme hrať spolu."

"V zápase bolo viacero fáz. Začali sme veľmi dobre a zakaždým, keď sme prešli cez presing súpera, boli sme nebezpeční. Naše straty však súper využíval na protiútoky. Keď má Real voľný priestor, je nebezpečný. V podstate takto strelil prvý gól."

Rozhodca

"Videli sme veľa akcií, ktoré si treba pozrieť v TV. Akcia Sergiho Roberta je čudná. Prekvapilo ma, že Marcela udrel do tváre. Musím si to pozrieť v TV. To vylúčenie ma nahnevalo. Možno natiahol ruku, ale nemyslím si, že to bolo na červenú kartu. Možno to hovorím preto, lebo Sergiho poznám. Bola to kľúčová akcia. Neviem, či rozhodca niekomu pomohol, alebo niekomu ukrivdil. Ak by sme mali videorozhodcu, ešte by sme hrali... Samozrejme, ide o žart. Myslím si, že VAR pomôže. Technológia je vo futbale potrebná. Musíme si na ňu zvyknúť a postarať sa o to, aby plynulosť zápasu nebola ovplyvnená."

Sezóna bez prehry?

"Bolo by to neuveriteľné. Musíme sa usilovať o motiváciu, to je dôležité."

Rakitič

"Hrá výnimočnú sezónu, rovnako ako celý tím. Od prvého dňa sme mali ťažkosti. Prekonali sme všetky najhoršie momenty."

Dovolenka

"Na to je vždy čas. Teraz myslím na posledné zápasy, ktoré nám zostali do konca sezóny. Budú mať svoju príchuť, napríklad odohrať ligovú sezónu bez prehry."

Piquého myšlienka s čestnou strážou

"Piqué vždy prekvapí. Povedali mi, že ideme urobiť čestnú stráž, tak som to urobil. Sú to hráči, ktorí tvrdo pracujú a reprezentujú nás. Zaslúžia si to."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

galibier1

30
2018-05-07 11:05:19

myslim si ze klucovou ,,akciou" ktorou naozaj zacala sou pana rozhodcu bol zakrok Baleho na Umtitiho ktoy zostal rozhodcom absolutne nepovsimnuty hoci postranny musel trpiet slepotou pretoze sa to od neho odohralo jeden meter.Vsetko to co nasledovalo potom uz boli len nasledky-dosledky -a kompenzacia a pokus rozhodcu napravit co predtym dodrbal a cim to viac chcel ,,napravovat" tym to cele viac dodrbaval...

Messinkko

1
2018-05-07 15:27:28

Kebyže je rozhodca pozorný tak si všimne ako ho Gareth dohral a nie že lopta za čiarou a automaticky odkloni hlavu

pedo

13
2018-05-07 11:12:27

Presne tak videl som ten hnusný zákrok z niekoľkých metrov, ten rozhodca nás už v niekoľkých zápasoch poškodil

galibier1

9
2018-05-07 11:43:45

myslim ze po vcerajsku chalani co by v buducnosti chceli byt futbalovymi rozhodcami mozno svoj postoj k svojmu snu prehodnotia...plny stadion plus miliony fanusikov pri televiznych obrazovkach pozera ako jeden primitiv takto dodrbe tak krasnu hru ako je futbal...

Ortiz

18
2018-05-07 11:50:09

Hosi koukal jsem na zabery z tribuny. Marcelo tam Roberto dojel a nejak ho chytil nebo stupnul a Roberto se trochu ohnal rukou a plac Marcela po rameni nebo zadech a frajer spadnul a chytil se za hubu :D a pak zaber, jak se zvedl ze zeme a smal se. To je vrchol

Ortiz

3
2018-05-07 11:50:49

Stipnul*

vondeylen

4
2018-05-07 12:07:20

marcelo odporny filmar posraty,ale nic nove na svete...len dalsi priklad toho aky je real

BayernMunchen

8
2018-05-07 12:20:54

Skoda ze uz nemate Mascherana, ten by tomu sviniarovi marcelovi zasluzene dolamal nohy

emiliano

-7
2018-05-07 17:59:27

Myslím si, že Real má vyrovnanejší káder. Máme lepšieho brankára, obrany sú rovnaké, ich záloha je lepšia, behavejšia, početnejšia. Hrajú na troch útočníkov, my na jedného, lebo Leo je stiahnutý. Real je sebavedomejší, hral proti nám 4-3-3 u nás, my 4-4-1-1. Valverde musí skončiť, je to zbabelec, ktorý sa trasie o výsledok, celkom zmenil náš roky zabehaný systém.

marqueen1

-3
2018-05-07 18:43:47

Ešte kým nebol vylúčený Roberto, tak nás Real dobre tlačil, nemohli sme sa dostať ani k lopte. Len sme stáli a pozerali sa na nich jak si nahrávajú. Boli sme statickí, stáli sme jak kužele, ledva sme sa hýbali. Ako obyčajne v posledných mesiacoch bol to slabý výkon. A to hodnotím samozrejme len polčas do vylúčenia nášho hráča. Slabota a myslím, že pod Valverdem iný štýl hrať ani nebudeme, rád by som sa mýlil...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.