José Pascual Alba - jeho meno mnohí nepoznajú, ale Pascu ako ho prezývajú, je prestupovým cieľom mnohých španielskych klubov. Mladý záložník hráva odmalička v reprezentácii Španielska a aj vďaka fyzickým danostiam má šancu na veľkú kariéru. Chyba Valencie teraz môže zapríčiniť, že hráč odíde zadarmo.

Klub z Mestally bol presvedčený, že odchovanec má zmluvu platnú do roku 2019. Valencia plánovala začať rokovania o jej predĺžení, no nakoniec vysvitlo, že zmluva mladíkovi končí už tento mesiac. A tak môže veľký talent španielskeho futbalu zmeniť klub zadarmo. Valenciu o tom informoval agent hráča, ktorý priznal, že jeho klient má na stole množstvo ponúk.

Pascu mal len nedávno 18 rokov a dostal ponuku na spoluprácu či od Realu Madrid alebo Barcelony. Valencia sa pokúša svoju chybu napraviť. Športový riaditeľ Pablo Logoria sa stretol s predstaviteľmi hráča. Rozhodnutie ešte nepadlo, no všetko poukazuje na to, že Valencia môže prísť o mladého a talentovaného hráča kvôli hlúpej chybe úplne zadarmo.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Zmazaný užívateľ

39
2018-06-05 18:11:28

Lacneho hraca musime chytit. Nechali sme si ujst Isca aj Asensia, nemozme dalej robit taketo hluposti

Prosteja

-30
2018-06-05 20:42:51

Asensio?? Kto je to?? Nejak si nemyslim ze by asensio vycnieval!!

PuschKing

3
2018-06-06 08:19:45

To je len taký podpriemerák, ktorého chcú kúpiť z Realu za 150 miliónov...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.