Gerard Piqué v rozhovore pre El Pais poukázal na chyby, ktorých sa Barcelona dopustila v odvete semifinále Ligy Majstrov proti Liverpoolu. Barcelona zápas nečakane prehrala 4:0 a hoci v domácom prostredí zvíťazila 3:0, s turnajom sa napokon rozlúčila.

Stopér FC Barcelona poukázal na tri zásadné udalosti v zápase na Anfield, ktoré viedli k nepríjemnému vypadnutiu z Ligy Majstrov. Prvou chybou bol úvodný inkasovaný gól, ktorý padol veľmi skoro a určil priebeh zápasu. Druhým dôvodom bola dvojica rýchlych gólov, po ktorej hráči začali o sebe pochybovať a tretím zas Anfield a vysoký presing Liverpoolu.

 "Keď som niečo také stane, všetko alebo takmer všetko nevyšlo," uviedol Piqué v rozhovore pre El Pais. "Myslím si, že z pohľadu psychiky boli niektorí ľudia stále ovplyvnení tým, čo sa stalo v Ríme, pretože to zažili len nedávno. Prvý gól padol veľmi skoro a nevedomky vidíte obrázky z Ríma," uviedol.

"Ďalšia dvojica gólov padla veľmi rýchlo a priveľmi to pripomínalo to, čo sa stalo pred rokom. Určite to bol mentálny blok, ale chýbal nám takisto aj futbal. Presing vytvárali naozaj veľmi vysoko, veľmi intenzívne, svoju úlohu zohral aj Anfield, nemali sme na to. Niekedy sa to stane. Bol to veľmi ťažký deň," dodal.

zdroj: empireofthekop.com
foto: facebook

mexes

28
2019-05-24 13:45:44

Ctrl+C
Ctrl+V
Valverde out !!!!! blablabla blablabla blablabla
Bartomeu out !!!!! blablabla blablabla blablabla
Strasna zaloha! Slimaci, out!! Busquets out !!! Rakitic out !!! blablabla blablabla blablabla
Suarez out !! sergi roberto out !!!!! blablabla blablabla blablabla
blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla

BayernMunchen

1
2019-05-24 15:17:06

Vtlc si do svojej debilnej gebule Piqueho slova: "chýbal nám takisto aj futbal" !!!!!!!!!!!!!!! Pricinou toho je jediny clovek a to saso valverde. Kto to kedy videl ze futbalisti nedokazu hrat futbal!

BayernMunchen

-6
2019-05-24 15:19:37

Ty a tebe podobni si naozaj zasluzite valverdeho na lavicke.

Kingmarek92

-8
2019-05-24 15:47:20

Nechapu proc nemas rad sergiho roberta....

selokral

26
2019-05-24 13:47:17

tieto sračky ma už unavujú. Keď na to nemáš, tak odíď a pusti niekoho iného, kto by tam aj dušu nechal ! A to patrí pre každého jedného kto sa takto priblbo obhajuje. To, že sa to stalo dva roky po sebe svedčí len o tom, že toto celé nebola náhoda !

Shearer

35
2019-05-24 13:59:10

Toto je niečo neskutočné!!! To sú dôvody ako keby ich vymýšľalo sopľavé decko.

Mali ste do Liverpoolu poslať list, e-mail, sms-ku, časový harmonogram ako si to vlastne celé predstavujete:
1. Nech 1. gól padne až v 38. minúte
2. Určite nám nestrieľajte 2 góly po sebe
3. Žiadame hrať na tréningovom ihrisku, lebo z Anfieldu máme bobky a to sme tam ešte ani nevycestovali
Za kladné vybavenie našej žiadosti vopred ďakujeme.

RastoD

26
2019-05-24 14:08:28

na Anfielde sa stalo presne to, čoho sme sa všetci po prvom zápase, po Ríme z minulého roku a po viacerých zápasoch v lige tento rok báli. toto nebol žiadny nečakaný výbuch, to bolo niečo, čo viselo vo vzduchu už dlho.
a chybou vedenia tímu je to, že tomu nedokázalo predísť.

2015treble

4
2019-05-24 14:11:13

"Niekedy sa to stane."To je mi teda veta. Tak pokiaľ si ja pamätať, tak sa to stalo iba nám a to minulý rok a nenazdajky aj tento, budúci rok hádam dáme hattrick, aby bolo ďalšie pamätné treble . Paríž nerátam, pretože tam ich výrazne poškodili rozhodcovia. My sme prehrali fair-play.

Hráči vedia najlepšie, či pre nich vyhovuje tréner, ale o trénerovi, ktorí ho chcú sa vyjadrili iba štyria:Suarez, Rakitič, Busquets a Alba. Prví traja sú si vedomí, že pod iným trénerom by už prakticky hrali iba tak možno každý tretí-štvrtý zápas. Alba by zas nahrával toľko, aj keď na to má, čo hral túto a minulú sezónu. A najviac ma serie to, keď povedia, že LM nebola priorita. WTF??? Veď LM chcel vyhrať asi iba Messi a nikto iní. A tak to aj vlastne vypadalo na ihrisku...

okbor

3
2019-05-24 14:42:05

Piqué hovorí: "....nemali sme na to...", ale otázka je či na to máte ne budúci rok.

tunno

6
2019-05-24 14:50:29

Tieto vyjadrenia ma priam strasia. Ide skor o sebalutost a o tom ze sme na supera nemali. Cakal by som skor nieco ako - chybal nam pressing, zle sme pozicne dostupovali hracov, boli sme pomali a nepresni na lopte. A urcite aj veta ako - chybala nam intenzita co sa uz nikdy viac nestane. Vtedy by som to bral takto by som ich prepleskal

Jestper9

1
2019-05-24 15:16:32

V skratke.... Dostali prvy gol a uz si mysleli, ze dopadnu ako v Ríme, čo aj dopadli a ešte horšie. To čo za sračky? Tak potom chod hrat inde, ked cely zvysok kariery budes mat fobiu z Ríma a teraz aj Liverpoolu. Aj AC Milano viedlo v roku 2007 nad Liverpoolom 2:0 ako dva roky predtym a dokonca aj ked Liverpool znižil na 2:1 tak sa neposkladali a to je normalna vec celkovo. Tieto reči su totalne vyhovorky a blbosti... Tak nabuduce doma prehrajte aby ste vonka nemali nočné mory a vidiny...A nie odma 3:0 si spravit naskok a isť vonka do odvety s tym, ze po prvom gole sa polozite, lebo dake tažké spomienky. Byt trenerom Piqueho tak po takomto rozhovore ho sfackam a enchám pobalit.

GoTriple

2
2019-05-24 15:32:21

Nepripominajte mi už tento zápas,stále som sa z toho šoku nedostal...

2sjr

4
2019-05-24 16:00:14

Sú to štyri dôvody prečo sme vypadli a to : prvý gól druhý gól tretí gól a samozrejme štvrtý gól.

BW000

5
2019-05-24 16:06:01

Nemyslím, že sa väčšina z nich vyhovára... asi ich to bude mátať dlho... ale celkom rozumiem, že keď to zomlelo nás a prepadli sme pochybnostiam, čo to potom muselo urobiť s nimi... mnohí nebudete súhlasiť, ale keby sa všetko dalo vysvetliť, život by bol o ničom... z môjho pohľadu už po videní prvého polčasu bolo jasné, že toto nemôžu ustáť... už pri vstupe na trávnik boli nepripravení... tá smršť energie a viery hráčov Live, že to dajú bola tak evidentná, že barce mohol pomôcť len zázrak... a prepáčte, ale je úlohou hlavne trénera ich pripraviť psychicky, fyzicky aj takticky... a tam je kameň úrazu... lebo z výrazu tváre aj sám tréner stratil akúkoľvek vieru v postup...

2sjr

8
2019-05-24 16:07:45

Futbalista na takejto úrovni by si ani nemal spomenúť na to čo bolo v Ríme. Veď po každom zápase vravia že sa sústredia na ďalší . Treba si priznať že súper hral , behal ,snažil sa a bol viac namotivovaný ako mi čo sme zabudli hrať , nevládali behať , nesnažili sme sa a kukoncu len čakali na záverečný hvizd. A doteraz si to ani nepriznali.

Cizinkx

0
2019-05-25 10:12:13

Tak hlavně že jste si to všichni uvědomovali a hlavně ty prohlášení že jste se poučily a už to tak nedopustíte. A tak hlavně že Valverde se poučil a ukázal nám toho Taktického mága a vymyslel skvostnou taktiku na Anfieldu. Tak hlavně že jste fyzicky uplně KO i když máte delší pauzu než soupeř. Kecy v kleci, nějaké řeči o tom že to měli v hlavách sorry gerarde mám tě rád, ale tohle jsou prostě ho***. Jste profesionálové a tak by jste k zápasu měli přistupovat, a nějaké o tom že máte v hlavě Řim sorry ale ne. Na féra jste to zadrbali neskutečně, potupně jste vypadli s ostudou. Už doma jste tekli na anfieldu to bylo ještě horší, a vidět tu vaší bojovnost kdy odpočatý hřáči jsou fyzicky uplně mrtvý. K popukání, ne nadarmo jsme po Ernestem fyzicky slabí a každý běhavější tým nás přejede. Ale vy jste tomu nasadily ještě korunu s tou pauzou.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.