Bývalý barcelonský hráč Aleix Vidal sa zajtra vráti do hlavného mesta Katalánska a rád by sa pred bývalými fanúšikmi prezentoval v dobrom svetle. Vidal prezradil, že návrat bude pre neho niečo výnimočné.

Návrat na Camp Nou

"Na pobyt v Barcelone mám veľmi dobré spomienky. V spoločnosti mojich spoluhráčov z mužstva a všetkých iných som sa v meste cítil veľmi dobre. Myslím si, že ma mali radi. Cítil som to počas celých troch rokov. Barcelona je pre mňa najlepším mestom, aké si dokážete predstaviť. Vždy som si to myslel."

"Hrať opäť na Camp Nou pre mňa bude niečo výnimočné. Na tomto štadióne je vždy ťažké uhrať čo i len bod. Je to ťažký štadión. Aby ste vyhrali, sami musíte zahrať veľmi dobre a k tomu trafiť Barcelonu v jeden z jej zlých dní."

Ciele pred zápasom

"Našim zámerom v sobotu je vyhrať. Sme si však plne vedomí toho, že naša séria na ihriskách súperov nie je priaznivá a na druhej strane je Barca."

Barcelona a Messi

"Ak nezahrá Messi, veľmi dobrý zápas môže odohrať iný hráč Barcelony. Je to veľký klub a má veľmi kompletný káder. Videli sme to v zápase proti Interu. Zdá sa, že pôjde o ťažký zápas a Taliani donútia Barcelonu trpieť. Nakoniec však Barca vyhrala bez väčších problémov."

Morálka v tíme

"Po vypadnutí z Copa del Rey môže zápas proti Barcelone povzniesť morálku v šatni a začať nový rok s iným postojom, inou mentalitou."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.