Záložník Realu Madrid Casemiro poslal svojmu kolegovi zo zálohy Barcelony Sergiovi Busquetsovi niekoľko veľmi milých slov.

Sergio Busquets už dlhé roky patrí medzi tých najdôležitejších hráčov FC Barcelona. Rodák z Badia del Vallès debutoval v prvom tíme Pepa Guardiolu v sezóne 2008/2009 a odvtedy je vzorom pre mnohých defenzívnych záložníkov na svete.

Medzi tých najlepších pivotov patrí aj Casemiro. Kedysi Busquets povedal, že sleduje tohto brazílskeho hráča a teraz sa hráč Realu Madrid vyjadril na adresu záložníka Blaugranas v rozhovore pre časopis Líbero: "Je mi cťou počuť od Busquetsa takéto slová. Spolu s Messim je práve on najdôležitejším hráčom Barcelony v posledných rokoch," zdôraznil Casemiro.

"Hovorili sme o Messim, Suarezovi alebo o Neymarovi, ale pre mňa je jedným z najdôležitejších hráčov Busquets. Hovorilo sa o Xavim či Iniestovi, ale Busquets tam bol vždy a pracoval v ich tieni. Je jedným z najlepších defenzívnych záložníkov. Je iný ako ja. Možnože nemá takú fyzickú silu ako ja, ale vždy je dobre postavený a to je nesmierne dôležité," povedal pivot Los Blancos.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

PatrikFCB

13
2019-12-28 10:55:21

Myslim, ze tento vyrok je ovplyvneny tym, ze sam Casemiro je DZ a asi chcel takto vyzdvihnut dolezitost tohto postu.. ale objektivne druhym najlepsim hracom Barcelony v poslednych rokoch je jednoznacne MAtS..:)

Martin77

21
2019-12-28 11:42:15

takový nedoceněný hráč na tomto servru, jak se tu oněm píše, ale on je top, jen spolu s věkem už ztrácí na pohybu no.

tunno

13
2019-12-28 12:17:03

Suhlasim stopercentne Buskec je klucovy. Vdaka Bohu FDJ sa naucil hrat aj na inych postoch na top urovni tak mozu hravat obaja.

2sjr

8
2019-12-28 18:49:51

Absolútny súhlas. Busquets je tichá voda ktorá zväčšovala koryto Barcelony . Je pravda už nemá taký veľký vplyv na hru no je to zapríčinené aj samotným štýlom Barçy ktorý je známy už každému no bohužiaľ ten štýl je pomalší takže v tom nieje sám. V každom prípade si zaslúži náš rešpekt

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.