FC Barcelona v prvom zápase amerického turné prehrala s Arsenalom 3:5. Jedným z hráčov Blaugranas, ktorý po stretnutí poskytol rozhovor pre médiá, bol aj Ferran Torres. Útočník FC Barcelona zdôraznil, že z klubu počas leta neodíde.

Zápas

"Chceli sme vyhrať, ale Arsenal bol veľmi dravý. Chýbal nám rytmus, boli sme nepresní a ihrisko nám nepomohlo. Teraz je čas sústrediť sa na zápas s Realom, tvrdo trénovať a chytiť rytmus."

Gól

"Pre útočníka je veľmi dôležité, aby začal strieľať, aby začal v dobrej dynamike. Budem bojovať o miesto v tíme a nechám na trénerovi, aby rozhodol."

Odchod

"Mená - tých, ktorí sú určení na odchod - píšu novinári. Mám tu zmluvu, zostanem. Je mi jedno, čo sa o mne hovorí. Budem pracovať čo najviac pre tím."

Predchádzajúca sezóna

"Som prvý, kto sa kritizuje, nebol to pre mňa dobrý ročník, ale veľa som sa naučil. Tie výkyvy vo forme mi poslúžili na to, aby som bol teraz silnejší."

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-07-27 08:51:25
To sa len hraje na slepého a hlúpeho, alebo čo? Aj Abde bol lepší a narozdiel od neho je originál LW čo potrebujeme. Ferran nebuď tvrdohlavé kopyto, čo robí problémy a padaj.
2023-07-27 08:56:46
Na ich mieste by som každej novej posile dával do tých ich ´´kontraktov´´ pre klub poistku, že ak nebudú výkony do roka, dvoch také a také ... hráč bude musieť prijať rozhodnutie klubu ak ho bude chcieť predať.