Maxwell už definitívne nie je hráčom FC Barcelona. Dnes bol oficiálne predstavený ako hráč Paris Saint-Germain.

Už v stredu sa oficiálne potvrdilo, že oba kluby dosiahli pri prestupe Brazílčana zhodu. Neoficiálne sa hovorí o tom, že Barca na tejto transakcii zarobila 4 milióny eur. Dnes sa so svojim novým klubom stotožnil aj sám hráč a podpísal kontrakt, ktorý mu zaručuje 3,5 ročný pobyt vo Francúzskom hlavom meste. Je prvou posilou od doby, kedy sa v Parc des Princes objavil nový tréner mužstva, Carlo Ancelotti.

"Hlavnou motiváciou pre príchod do PSG bol záujem z jeho strany a to ma tešilo. Projekty a ambície klubu takisto napredujú a aj preto som sem prišiel," povedal Maxwell na prvej tlačovej konferencii v novom drese.

"Maxwell k nám prišiel na 3 a pol roka. Je to 30-ročný futbalista s množstvom skúseností. Osobne som sledoval jeho hru v Taliansku aj v Španielsku. Sme veľmi radi, že sa k nám pripojil," povedal Leonardo športový riaditeľ klubu.

Maxwell Cabelino Andrade prišiel do Barcelony v júli 2009 z Interu Miláno za 4 a pol milióna eur. Za ten čas stihol vo farbách Blaugrana odohrať 89 zápasov a streliť v nich 2 góly. S mužstvom zároveň vyhral Španielsky titul či Ligu Majstrov.

zdroj: PSG.fr

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.