FC Barcelona porazila Real Madrid 3:0 v predsezónnom stretnutí, ktoré sa hralo v Spojených štátoch. Blaugranas vyhrali vďaka gólom Ousmaneho Dembélého, Fermína Lópeza a Ferrana Torresa. Po zápase sa pred novinárov postavil Ronald Araujo.

Fermín López

"Je veľmi šťastný. Fermín je dobrý hráč. Poznal som ho už v mladšom veku. V priebehu predsezónnej prípravy trénuje dobre. Myslím si, že tréner si to uvedomil, a preto mu dáva šance a on ich využíva. Odohral skvelý zápas a dúfam, že v tom bude pokračovať."

Víťazstvo nad Realom Madrid

"Myslím si, že k tomu musíme pristupovať s veľkou pokorou. Oba tímy sú skvelé. Bol to zápas pred sezónou a musíme vidieť, kedy prídu body."

Možný odchod Dembélého

"Dúfam, že neodíde. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč. Dúfam, že s nami zostane. Je to záležitosť klubu a jeho, ale chcem, aby zostal."

zdroj: twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-07-30 13:12:15
Jednoznačne! ❤️❤️❤️❤️ Dembele je neuveritelný hráč!
2023-07-30 13:41:52
Určite by nemal odísť, chytil sa. Dúfam, že nebudeme tak naivní a udržíme si ho. Hlavne teraz v tomto období, keď si nie sme istí výkonmi Fatiho, nepozdáva sa nám Ferran. Som rád, že sa ukazuje Abde, s týmto chalanom počítam. Raphinha uvidíme, tiež si nie som úplne istý, či bude spoľahlivou oporou.