Výhru nad Realom Madrid 3:0 po stretnutí komentovali aj Marc-André ter Stegen, Julés Koundé či Éric Garcia.

Ter Stegen ako hráč zápasu

"Pre mňa je najdôležitejšie, aby som bol v čo najlepšej forme. Myslím si, že dnes som bol dobrý. Vážim si tieto ocenenia, ale sme v predsezónnom období a je dôležité, aby sme ich získali počas sezóny."

Víťazstvo nad Realom

"Je to veľmi dobrý pocit. V poslednom čase nás ovplyvnili okolnosti. V konečnom dôsledku je to súčasť procesu učenia. V predsezónnom období si môžete vyskúšať rôzne veci. Dnes sme súťažili oveľa lepšie. Všetko je to o odhodlaní a úsilí."

Možný odchod Dembélého

"Samozrejme, že chcem, aby zostal. Myslím si, že naša hra je do istej miery prispôsobená jeho potrebám. Dúfam, že zostane."

Éric García

"Bolo ťažké zabudnúť na predchádzajúci zápas. V posledných dvadsiatich minútach prvého polčasu nad nami dominovali. Myslím si, že musíte vedieť brániť a uzatvárať priestory. Vieme, že bez priestoru na ihrisku sa to pre nich stáva trochu komplikované."

Jules Koundé

"Bolo to veľmi intenzívne, pretože aj keď je to predsezóna, vždy je to špeciálny zápas. Som veľmi spokojný s víťazstvom, pričom viem, že je veľa vecí, ktoré treba zlepšiť. Často trafili bránku, ale víťazstvo je pre tím vždy dobré, najmä po prehre v predchádzajúcom zápase."

zdroj: twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.