Kataláncom sa včera na Montjuïc podarilo rozbiť Betis rozdielom triedy. Išlo o jeden z najlepších zápasov pod vedením Xaviho Hernándeza. Poďme hodnotiť!

Najlepšie: Všetko! Od Joãovi k Joãovi

Barcelona včera odohrala taký vynikajúci zápas, že v tomto odseku by mali byť spomenutí všetci hráči vrátane trénera. Gavi prijímajúci loptu s veľkou ľahkosťou, Oriol s asistenciou a istotou v hre, stopéri, ktorí hrali veľmi dobre s loptou na kopačkách, bezchybný Ter Stegen či aktívny Balde sú najlepším dôkazom toho, že aj mimo absencie najdôležitejších aktérov dnešného stretnutia nechýbala kvalita. Najväčšie kúzlo však predviedli Portugalci. João Felix zažiaril, predviedol netradičnú hru a otvoril skóre zápasu, zatiaľ čo Cancelo bol okrem pekného gólu mimoriadne pôsobivý a veľmi kreatívny. Svoju prácu odviedol aj Robert Lewandowski, ktorý ku gólu pridal dve asistencie. Ak k tomu pridáme gól z priameho kopu Ferrana Torresa a gól po strele z diaľky od Raphinhu, ťažko si predstaviť lepší zápas pre útočníkov. Barcelona dnes potešila a nech je to krásny začiatok do skvelej sezóny.

Najhoršie: Pár maličkostí v obrane, nič hrozné...

Hoci sa dnes domáci prezentovali vynikajúco, nie všetko v obrane fungovalo bezchybne. V podstate každý obranca urobil aspoň jednu chybu, vďaka čomu si Betis vytvoril niekoľko dobrých príležitostí, pričom tú najlepšiu premrhal Willian José. V konečnom dôsledku je však ťažké očakávať, že takýto ofenzívne ladený tím bude hrať bezchybne aj v defenzíve.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-09-17 07:23:38
Celkovo skvelý výkon z našej strany. Konečne proti nám nehrali betón
2023-09-17 08:28:55
No Kounde v prvom polčase veru nebol najlepší. Jeho rozohrávka bola katastrofálna. Dosť neisto pôsobil. Ináč luxus zápas. Konečne!!! máme 2 normal krídla a 2 normal krajných obrancov. A aj to tak vyzeralo.