Napriek vysokej výhre 5:0 obranca Jules Koundé uviedol, že cieľom v tejto sezóne je, aby bolo mužstvo čo najkonkurencieschopnejšie. 

"Cieľom je byť konkurencieschopní, ale nesmieme zabúdať, odkiaľ pochádzame, tento rok sa chceme dostať ďaleko," povedal obranca. "Chceme viac, pretože minulý rok sme dali prvý gól a potom sme mali problémy streliť druhý... Teraz chceme dať veľa gólov. Aj obrana je pre mňa veľmi dôležitá, sme veľmi dobrí a myslím si, že v tejto ceste budeme pokračovať," dodal.

Barcelona strelila v posledných dvoch zápasoch 10 gólov, čo vedie k domnienke, že v tejto sezóne sa očakávajú dobré veci. Stopér v tejto súvislosti povedal: "Je dobré, aby ľudia mali nádej, musíme takto pokračovať. Je to len začiatok sezóny a pred nami je ešte dlhá cesta. Priniesli sme si potrebnú silu, aby sme súťaž začali dobre. Je to len prvý zápas a o pár dní musíme zopakovať to isté," vysvetlil.

Felix aj João Cancelo majú za sebou rázny štart svojich kariér v Barcelone. Obaja sa v krátkom čase dobre adaptovali a v dvoch zápasoch majú na konte štyri góly a asistenciu. Na otázku o vplyve portugalského dua Koundé povedal: "Joãovia sa veľmi dobre integrovali a hrajú veľmi dobre. Sme veľmi spokojní. João Cancelo je veľmi dobrý, pridáva niečo do ofenzívy a veľmi pomáha tímu."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-09-20 13:05:42
Tak Kounde musí byť z príchodu Cancela obzvlášť šťastný, keď nemusí hrávať na RB.