Tréner RCD Mallorca Javier Aguirre dnes odpovedal na otázky novinárov počas tlačovej konferencie pred utorkovým zápasom proti FC Barcelona. Mexičan uviedol, že jeho tím sa môže pokúsiť postaviť Kataláncom okrem iného aj tým, že si vezme príklad z Getafe a Celty Vigo.

"Mužstvo otočilo list. Proti Barcelone chce každý hrať a je motivovaný. Na takéto zápasy ich ani nemusím motivovať. Považujem za samozrejmé, že mužstvo pôjde do zápasu s myšlienkou vyhrať, pretože fanúšikom na Son Moix sme ešte radosť neurobili."

"V Girone sme urobili všetko zle. Nemali sme loptu, nebránili sme dobre a v útoku sme tiež nič nepredviedli. Nedá sa to vysvetliť, necítili sme sa v pohode. Prvý gól nás veľmi rozhodil, aj keď sme v prvých minútach hrali dobre. Krátko nato prišiel pokutový kop a mužstvo sa stratilo. Za stavu 1:4 na polčas sme sa snažili prispôsobiť, ale zápas už bol rozhodnutý."

"Ako prekvapiť Barcelonu? Trpela v Getafe a teraz proti Celte. Po vzore ostatných tímov sme sa snažili niečo pripraviť a pokúsiť sa im čeliť. Bude to ťažké, pretože ešte neprehrali, sú vo forme a s Cancelom a Joãom Félixom vytvorili silný tím. Uvidíme, či dokážeme túto výzvu zvládnuť."

zdroj: marca.com
foto: twitter/rcd mallorca

Diskusia

1 komentár
2023-09-25 20:09:06
A pak zase budete trpět my všichni. 😄