FC Barcelona dnes na zápas 7. kola La Ligy cestuje na Malorku. Súboj má výkop až o 21:30 a pre Blaugranas to nebude prechádzka ružovou záhradou.

RCD Mallorca sa v súčasnosti nachádza na 16. mieste La Ligy so ziskom 5 bodov. Z papierového hľadiska sú Katalánci veľkým favoritom, no treba rázne poukázať na to, že Malorka hrá veľmi defenzívne a Barcelone sa v zápasoch proti tímom, ktoré v šestnástke zaparkujú autobus nedarí resp. to má veľmi náročné. Xavi preto musí prispôsobiť zostavu podmienkam a okolnostiam, no zároveň musí rotovať vzhľadom na nabitý kalendár. Ako táto rotácia bude vyzerať, to sa snažili načrtnúť španielske športové denníky vo svojich prognózach.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Sport

Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Nastasic, Copete, Jaume Costa; Mascarell, Samú Costa; Dani Rodríguez, Darder a Muriqi.

Barcelona: Ter Stegen; Cancelo, Araujo, Christensen, Balde; Oriol Romeu, Gündogan, Gavi; Raphinha, Lewandowski a João Félix.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

zdroj: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com
foto: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com

Diskusia

2 komentáre
2023-09-26 11:59:51
VIdím to dnes na denník AS.
Raphina bude určite v základe, videl som na ňom, že už má tej lavičky po krk a Xavi to určite videl.
Ďalej Araujo je vo fáze návratu a dnes to zrejmi bude vzadu kryť spolu s Iňigom Martinezom.
2023-09-26 15:51:29
rotacia nie velka, ale tak potrebujeme vyhrat a v zalohe mame dvoch zranenych. hlavne dufam, ze ked sa nam zadari rozhodnut zapas skor (klop klop na drevo) tak Xavi vystrieda hracov, ktori potrebuju oddychnut cim skor, a nebude cakat do 75 minuty