Carles Naval po 36 rokoch pravdepodobne odstúpi z funkcie delegáta prvého tímu FC Barcelona. Tento 68-ročný funkcionár, ktorý v klube pracuje od svojich 17 rokov, by mal byť nahradený Tonim Alonsom, súčasným delegátom Barçy Atlètic.

Podľa rozhlasovej stanice Bar Canaletas Carles Naval v najbližších týždňoch odstúpi z funkcie delegáta prvého tímu Blaugranas a nahradí ho doterajší delegát Barçy Atlètic Toni Alonso. Naval, ktorý v minulej sezóne oslávil 35 rokov vo funkcii delegáta, vtedy povedal, že má v úmysle pokračovať, kým to jeho telo vydrží, a že by chcel byť pri oslavách 125. výročia založenia FC Barcelona. Mnohé teda naznačuje, že hoci sa budúcoročných osláv určite zúčastní, bude mať skôr status čestného hosťa.

Carlesa Navala by mal podľa Bar Canaletas nahradiť Toni Alonso, muž, ktorý pred dvoma sezónami oslavoval 30. výročie ako delegát Barçy Atlètic. Zaujímavé je, že v citovanom rozhovore Carles Naval povedal, že ho nahradí oveľa mladší vtedajší delegát Barçy Femení 28-ročný Gonzalo Rodríguez, ktorý sa mal pred dvoma sezónami dokonca začať učiť prácu od samotného Navala, ale toto leto klub nepredĺžil jeho zmluvu. Voľba preto teraz padla na Toniho Alonsa.

zdroj: bar canaletes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.