Nečakané správy o účasti Nacha v El Clásicu. Ako informoval novinár COPE Isaac Fouto, Odvolacia komisia znížila na dva zápasy trest zastavenia činnosti, ktorý bol obrancovi uložený po tom, ako dostal červenú kartu v stretnutí s Gironou. 33-ročný hráč tak bude môcť hrať v zápase proti Barcelone.

Pripomeňme, že Nacho bol pôvodne potrestaný trojzápasovým dištancom za brutálny útok na Porta v závere konfrontácie s Gironou, keď mal Real isté vedenie 3:0. Napriek tomu sa odvolacia komisia rozhodla tento trest znížiť na dva zápasy. Nacho už v súboji proti Osasune nefiguroval, takže sankcia sa bude naďalej vzťahovať len na zápas proti Seville. Obranca tak bude môcť hrať proti Barcelone, čo je o to významnejšie, že sa zranil Eder Militão a zdravotné problémy má aj David Alaba. Kvôli tomu sa obrannej línii nedávno objavil Aurelien Tchouaméni. Správy Fouta potvrdzujú aj ďalšie médiá.

Pripomeňme, že Portu po tomto sklze nemohol vlastnými silami opustiť ihrisko a bol odnesený na nosidlách. Po zápase ho previezli do nemocnice na podrobné vyšetrenie. Hráč Girony napokon neutrpel vážne zranenie, ale posledný súboj s Cádizom strávil na lavičke náhradníkov.

zdroj: Cadena COPE
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2023-10-16 16:02:09
Čo vám to ebe? Keby nešťastná ruka a druhá žltá a červená tak ok, zruste trest...ale tu hráča surovo skopol a zrazu real pošle ospravedlnenku a zrušia trest?
2023-10-16 18:10:03
Jaký máte názor na hráče Kroupi junior? Mě přišel jako zajímavý
hráč?