FC Barcelona oficiálne oznámila, že sa dohodla so slávnou skupinou The Rolling Stones na promo kampani pre nadchádzajúce El Clásico. Logo rockovej skupiny sa objaví na prednej strane dresu Blaugranas. Po kampaniach Drake a Rosalia je to už tretia takáto kampaň v rámci partnerstva so spoločnosťou Spotify.

"FC Barcelona a Spotify to opäť dokázali. Dres, ktorý si Barça oblečie 28. októbra na El Clásico, sa opäť stane ikonou, ktorá bude priťahovať pozornosť celého sveta," uvádza sa v oficiálnom oznámení klubu. "Logo Tongue and Lips skupiny The Rolling Stones (Mick Jagger, Keith Richards a Ronnie Wood) nahradí logo Spotify na legendárnom drese FC Barcelona." Predaj sa začne 23. októbra.

Logo britskej kapely sa objaví na drese Barçy pri príležitosti vydania jej nového albumu "Hackney Diamonds" zajtra 20. októbra. Je to ich prvý album s pôvodným materiálom po 18 rokoch. Logo Tongue and Lips sa objaví aj na prednej strane dresu Barça Femení v zápase proti Seville 5. novembra na Estadi Johan Cruyff.

"Na oslavu El Clásica a hlbšie ponorenie sa do rockovej hudby vytvorila spoločnosť Spotify nový 'Matchday Playlist', ktorý obsahuje skvelé rockové skladby, samozrejme vrátane niektorých charakteristických skladieb Rolling Stones," uvádza sa vo vyhlásení.

Okrem toho bude nový album skupiny Stones "Hackney Diamonds" vydaný aj v špeciálnej Blaugranas edícii. Od 20. októbra bude na webovej stránke The Rolling Stones k dispozícii limitovaná edícia, ktorá bude obsahovať album na vinyle s potlačou erbu Barçy a loga Stones Tongue and Lips, ako aj retro dres Barçy s erbom klubu a logom britskej skupiny, inšpirované módou zo začiatku 60. rokov, keď skupina vznikla.

The Rollings Stones: "Sme veľkými futbalovými fanúšikmi a sme poctení, že spoločnosť Spotify umiestnila naše logo Tongue & Lips na dres FC Barcelona pri príležitosti vydania nového albumu Stones 'Hackney Diamonds'. Budeme povzbudzovať hráčov na ihrisku, ako aj fanúšikov na celom svete, ktorí budú sledovať tento kultový zápas."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-10-19 13:00:26
Veľmi príznačné,dal by som aj dve logá dozadu na dres
Paráda.👍👍👍👍😃
2023-10-19 15:02:49
Mick Jagger je pánko 😉 Vták ohnivák 🤣