Madridské médiá informujú, že prezident Realu Madrid Florentino Pérez nepricestuje do Barcelony na nadchádzajúci ligový zápas. Očakávalo sa, že člen vedenia FC Barcelona svojim urážlivým príspevkom na adresu Viniciusa prileje olej do ohňa a tak sa aj stalo - Los Blancos takýmto spôsobom vyjadria svoj protest.

Pôvodne o tom informoval José Luis Sánchez z El Chiringuito TV, ale teraz to potvrdili aj ďalšie madridské médiá ako AS a Marca. Novinári z týchto denníkov poukazujú na to, že Pérez mal v pláne ísť do Barcelony na Clásico a normalizovať vzájomné vzťahy po vypuknutí aféry Negreira. Najmä preto, že osobné vzťahy medzi šéfmi oboch klubov sú dobré a šéfovia zachovávajú spoločné plány pre Superligu. Dôkazom dobrých vzťahov malo byť objatie generálneho riaditeľa Realu Josého Angela Sáncheza s Laportom počas zhromaždenia La Ligy.

Napriek tomu sa podľa médií objavili pochybnosti o myšlienke Pérezovho príchodu kvôli Laportovým výrokom o "sociologickom madridismo", ale trpký koniec vraj prilial tweet člena vedenia Blaugranas Miquela Campsa. Podľa denníka Marca nie je dôvodom samotný príspevok, ale reakcia Barcelony, ktorá si dala za cieľ o tejto záležitosti mlčať. Denník však upozorňuje, že interne Barça Campsove slová kritizovala.

Len pred niekoľkými hodinami sa k príspevku člena vedenia Barcelony vyjadril Viníciusov kolega Rodrygo. Campsove slová označil za "patetické". Ak sa Pérezova neúčasť potvrdí, Real bude na Montjuic zastupovať Eduardo Fernández de Blas, ktorý nahradí zosnulého Fernanda Fernándeza-Tapiasa na poste viceprezidenta.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2023-10-26 08:24:53
Nikomu tam chýbať nebude. Adios
2023-10-26 08:25:44
Nemůže se nikdo divit, Barca se nechová zrovna ideálně momentálně.