Keďže Barcelona sa za pár dní stretne s úhlavným rivalom Realom Madrid, všetky oči sa upierajú na dnešný tréning klubu, aby bolo zrejmé, či sa niektorý zo zranených hráčov vráti. Novinári v každom prípade prinášajú aj pozitívne správy.

Za súčasného stavu sa Barça už musí zaobísť bez Sergiho Roberta, Julesa Koundého a s najväčšou pravdepodobnosťou aj Pedriho na prvé El Clasico v sezóne. Medzitým visia otázniky aj nad dostupnosťou Frenkieho de Jonga, ktorý by podľa správ mohol byť mimo hry až do polovice novembra. Raphinha a Robert Lewandowski sú dvaja hráči, ktorí budú s najväčšou pravdepodobnosťou k dispozícii na Clasico.

Katalánsky denník Sport informuje, že Raphinha sa pripojil k zvyšku tímu, ktorý bude trénovať pred sobotňajším stretnutím s Realom Madrid, a všetci sa sústredia na dnešný tréning v barcelonskom centre Ciutat Esportiva. 26-ročný krídelník je mimo hry od zápasu so Sevillou, keď si privodil zranenie. Odvtedy brazílsky internacionál vynechal 4 zápasy vo všetkých súťažiach. Hoci sa pôvodne očakávalo, že Raphinha by sa mohol vrátiť hneď po reprezentačnej prestávke, to sa nenaplnilo.

Dva dni pred El Clasicom sa však bývalý krídelník Leedsu United opäť zapojil do skupinového tréningu a Luis F. Rojo z madridského denníka Marca tvrdí, že bude k dispozícii na stretnutie s Realom Madrid.  Marca dodáva, že hoci Robert Lewandowski a Frenkie de Jong dorazili na Ciutat Esportiva, dvojica sa zatiaľ nepripojila k zvyšku skupiny na tréningu. Čaká sa na ďalší vývoj, keďže Barcelona tŕpne, či bude niektorý zo zranených hráčov k dispozícii na veľký súboj proti Realu Madrid.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-10-26 14:15:24
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.
2023-10-26 15:42:22
Chalani nemate niekto member karticku FC Barcelona s tym ze nemate zaujem kupovat tu sedacku zo stadiona? Ja by som ju chcel kupit len nemam tu kartu alebo konto. Dakujem za kazdeho kto sa ozve neozve