Javi Miguel z madridského denníka AS tvrdí, že v nadchádzajúcom El Clásicu si zahrajú aj Raphinha, Lewandowski a Frenkie de Jong. Barcelona však v prípade posledných dvoch menovaných zariskuje.

Všetci traja hráči sa pred reprezentačnou prestávkou postupne zranili, pričom zranenie De Jonga sa považuje za najvážnejšie z tejto trojice. Najbližšie k návratu na trávniky má Raphinha, ktorý mal počas dnešného tréningu dobrý pocit. Hrať však budú aj Lewy s De Jongom a lekársky tím im k tomu dopomôže.

Ako uvádza Javi Miguel z AS, Lewandowski a De Jong by mali na piatkovom tréningu dostať injekcie proti bolesti, aby si overili svoje pocity. Ak budú pozitívne, nevyskytnú sa žiadne nepriaznivé okolnosti a absolvujú tréning, dostanú povolenie hrať a budú povolaní na zápas proti Realu.

V prípade Lewandowskeho nie je vylúčená ani jeho účasť od prvej minúty. Pravdepodobne bude partnerom Joãa Felixa, zatiaľ čo v útoku sa k nim pripojí buď Gavi alebo Fermín López. U De Jonga je to menej pravdepodobné. Xavi v jeho prípade pravdepodobne vôbec nebude riskovať a ak bude súčasťou nominácie na zápas, fanúšikovia môžu očakávať, že začne na lavičke. Obaja hráči preukazujú svoju oddanosť tímu a súhlasia s injekciami.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
mito669 Premium
2023-10-26 17:12:54
Ak je to pravda tak je to choré
2023-10-26 17:17:29
Hoci ide o EC, neriskoval by som. Nech sa chalani dajú na 100% do poriadku. Zo skupiny LM to dáme aj bez nich. Dôležité budú zápasy Superpohára, vyraďovacia časť LM a jarná časť LL. Aj tak riskujeme s juniormi, ale zatiaľ to ide. Podľa mňa by Real nedal debakel ani týmto chlapcom.