Veľkou témou španielskych médií je po celý čas úprimné vyhlásenie İlkaya Gündoğana po El Clásicu, v ktorom kritizoval atmosféru v tíme po prehre. Včera sa mal v tíme uskutočniť rozhovor na túto tému, ktorého detaily priniesol novinár Santi Ovalle z Cadena SER.

Hráči Barcelony sa včera vrátili na tréning po dvoch dňoch voľna, ktoré im tréneri udelili po Clásicu. Pred tréningom sa naskytla príležitosť porozprávať sa v šatni o stretnutí s Realom. Podľa denníka Marca členovia tímu vyjadrili aj svoje pocity z Gündoğanovho vyhlásenia. Podľa denníka to medzi hráčmi nevytvorilo negatívnu atmosféru a záležitosť bola uzavretá.

Dnes spomínaný Ovalle uvádza, že nemecký reprezentant sa pred svojimi spoluhráčmi vyjadril sám. Údajne povedal, že nemal na mysli nikoho konkrétneho a bol jednoducho veľmi rozrušený z prehry v Clásicu. Ovalle tiež uvádza, že Xavi a tím po prehre s Realom vykonali sebakritiku, zomkli sa a zo stretnutia vyšli ešte jednotnejší. Postoj v klube je taký, že treba ísť ďalej.

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Mundo Deportivo konštatuje, že Gündoğanovo vyhlásenie po zápase s Realom Madrid mužstvo nenahnevalo a všetci si ho vysvetlili ako prejav postoja rodeného víťaza, akým je Nemec. Napriek tomu stredopoliar uprednostnil priame objasnenie vecí s cieľom posilniť tím. Denník Sport tiež píše, že Gündoğan je veľmi spokojný so svojím rozhodnutím prísť do Barcelony a je aklimatizovaný v meste, z ktorého je nadšený. Dokonca už má obľúbenú kaviareň v centre, kde má byt. Stále si však hľadá trvalé bývanie v podobnej oblasti. Aj İlkayova manželka zdôraznila, že ich rodina má v Katalánsku skvelý život.

zdroj: cadena ser
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-11-02 18:50:17
Dúfam,že sa neospravedlňoval,pretože mal 100%pravdu a niekto to musí povedať nahlas.
mito669 Premium
2023-11-02 19:33:36
Mňa skôr zaujíma či niekto vynáša takéto informácie zo šatne do médií alebo sú to ako vo väčšine prípadov len dohady a výmysly