Ďalším z hráčom Barcelony, ktorý prestúpil pred médiá po víťazstve nad Portom, bol Raphinha. Brazílsky krídelník po zápase pre TNT Sports hovoril o tlaku, ktorý bol na Barcelonu vyvíjaný, a tvrdil, že vo veľkom klube je to prirodzené a že od Kataláncov sa očakáva víťazstvo vždy, keď vstúpia na ihrisko.

"Barcelona je veľký klub, takže tlak je vždy prítomný. Ľudia sú zvyknutí, že Barcelona vždy vyhráva, a my si to musíme uvedomiť. Aj my chceme vyhrávať, ale niekedy sa nám nedarí. Robíme, čo je v našich silách, a myslím si, že tlak je dobrý na to, aby sme sa viac snažili," povedal.

Raphinha nastúpil v základe pred Lamine Yamalom a na ihrisku odovzdal všetko, čo si uvedomili aj fanúšikovia na Montjuïc, ktorí mu za jeho úsilie zatlieskali. Brazílčan hovoril o uznaní, ktorého sa mu dostalo od priaznivcov: "Kvôli tomu, čo som urobil, a myslím, že diváci to pochopili. Z ofenzívneho hľadiska to pre mňa nebol skvelý zápas. Stratil som niekoľko lôpt, ale defenzíva, to je niečo, na čom mi veľmi záleží. V obrane tímu veľmi pomáham. Myslím si, že som celkovo odohral skvelý zápas a myslím si, že diváci to pochopili," uviedol.

Zároveň zdôraznil, že si želá streliť svoj prvý gól v Lige Majstrov za Barcelonu čo najskôr: "Samozrejme, že sa už nemôžem dočkať, kedy strelím svoj prvý gól v Lige majstrov v tomto drese," uzavrel.

zdroj: TNT
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.