Diego Simeone odpovedal na otázky novinárov pred dnešným zápasom Barcelona - Atlético. Tréner Los Colchoneros prezradil, aký zápas očakáva, a nechcel komentovať Joãa Felixa.

Diego Simeone o zápase proti Barçe

"Očakávam dobrý zápas, majú veľmi dobrých hráčov s jasnými myšlienkami v súlade s ich tímom. Musíme pristúpiť k hre, v ktorej im môžeme ublížiť."

O rozdiele v štýle hry

"Takýmto veciam nevenujem čas. Chápem, že si ceníte to, čo vidíte a vysvetľujete. Sú to len čísla. Vždy si predstavujeme ideálny zápas, ale je tu aj súper."

O João Félixovi

"O chlapcoch, ktorí nie sú v mojom tíme, nehovorím."

Forma Barcelony

"Sú šťastní, spokojní a pozerajú sa dopredu na zajtrajší zápas, ktorý je pre nich veľmi dôležitý. Musíme pokračovať v našej sérii."

Majú Griezmann a João Felix motiváciu navyše?

"Vo futbale sa to nedá vysvetliť jedným zápasom. Je dôležité mať kontinuitu, byť dôsledný v práci, mať za sebou históriu a to sa počíta. Každý môže v zápase zahrať dobre."

Dôležitosť zápasu

"Pre nás je určite dôležitý, veľmi dôležitý, rovnako ako proti Almeríi budúci týždeň. Budú bojovať až do konca, aby vyhrali ligu, pretože ich história si to vyžaduje. Je to ťažký súper, ktorého sme ešte neporazili."

zdroj: as.com
foto: twitter/atletico

Diskusia

1 komentár
2023-12-03 08:55:50
Myslím že všetci budu v tejto sezone pozerať realu na chrbát,real po vyriešení zraneni bude v neskutocnej sile,ktovie kto ešte pribudne v mužstve v januári ,myslim,ze sa este posilnia,hlavne v defenzíve,ak pride v lete endrick a haaland bude to neskutočne silne mužstvo