Dnešný zápas proti Atléticu Madrid je pre Barcelonu kľúčový a v hre je veľa. Od výsledku stretnutia závisí ligová pozícia Kataláncov, ktorí sa momentálne nachádzajú v tabuľke za Los Rojiblancos.

Prezident Barcelony Joan Laporta si uvedomuje dôležitosť tohto stretnutia, a preto zverejnil odkaz fanúšikom, v ktorom zdôrazňuje potrebu ich podpory, o to viac, že podľa správ sa lístky na tento zápas nepredávajú podľa očakávania. Vzhľadom na to, že zápas bude Barça hostiť na domácej pôde, hlas culés bude potrebný najmä na triumf nad Atléticom Madrid.

Uznávajúc silné stránky Atlética Madrid aj Barcelony povedal: "Tento zápas je veľmi dôležitý. V zápase proti Atléticu Madrid, ktorý sa uskutoční túto nedeľu o 21:00, potrebujeme podporu fanúšikov, fanúšikov Barcelony, pretože zápasy proti Atléticu Madrid sú vždy veľmi vzrušujúce a intenzívne. Sú silní a my sme tiež silní, sme v dobrej forme. Musíme získať tri body."

Ďalej vyjadril dôležitosť výhody domáceho prostredia a vyzval všetkých fanúšikov, aby sa zapojili a prišli na zápas: "Hráči sú veľmi nadšení, ale ako zvyčajne, najmä v tomto zápase, potrebujú podporu fanúšikov. Výzva pre všetkých fanúšikov: príďte na štadión, presne o deviatej hodine večer, a stretnime sa s tímom, s Barcelonou, s hráčmi, ktorí chcú predviesť skvelé futbalové predstavenie, ktorí nám chcú zabezpečiť víťazstvo. Aby sme to dosiahli, naša prítomnosť nestačí, potrebujú váš entuziazmus, a vašu podporu. Preto vás vyzývame, aby ste zajtra prišli na zápas."

Laporta v celom svojom posolstve potvrdil dôležitosť podpory fanúšikov a to, že by mali svojim entuziazmom v podstate pôsobiť ako dvanásty hráč.

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-12-03 18:14:55
To je teda zajímavé ... kdy jsem chtěl jít a zakoupit vstupenku, mohl jsem si jen zaregistrovat žádost, Dodneška se mi nikdo neozval, Asi bude vyprodáno ......