Prezident Atlética Enrique Cerezo poskytol krátky rozhovor španielskym médiám pred tradičnou večerou medzi Rojiblancos a vedením Blaugranas. Zaujímavo sa vyjadril o Joãovi Felixovi, pričom pravdepodobne vyzdvihol Portugalcovu cenu.

Zápas

"Bude to veľmi zaujímavé stretnutie. Ako vždy sa budeme snažiť vyhrať, budeme bojovať proti tímu, ktorý je kandidátom na ligový titul. Bude to veľký súboj, čím viac gólov, tým lepšie."

João Felix

"Je futbalista, ktorý je na hosťovaní z Atlética v Barcelone. Prajeme mu všetko najlepšie, je to jeden z najlepších hráčov v Európe a hrá za Barçu. Ak ho Barça v budúcej sezóne nebude chcieť, dobre, vráti sa do Atlética. Je to také jednoduché. Budem musieť povedať, že je to najlepší futbalista v Európe, pretože ním je."

Možná oslava Felixovho gólu

"Vo futbalových zápasoch sa vždy musíme zaoberať takýmito detailmi. Všetci futbalisti, ktorí strelia gól, ho chcú osláviť bez ohľadu na tím a oslavujú ho. Myslím si, že je skvelé, že to robia. Je v tom nejaký problém? Nemali by to robiť? Chcete zobrať radosť človeku, ktorému sa to podarilo? Myslím, že nie."

Štýl Barçy a Atlética

"Každý tréner má svoj vlastný prístup. Každý hrá tak, ako si myslí, že by mal hrať, a ide mu to lepšie alebo horšie. Na to sú najatí a za to sú platení."

zdroj: cadena cope
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-12-03 16:50:38
Všetci vieme, že mu len zdvihuje cenu, pane prezidente Atletikuš. To je pravá tvár týchto vyjadrení. Bodaj by bol nejaký novinár frajer a spýtal sa ho na to. Pána prezidenta by asi zamrazilo by rozhovore keby to mal poprieť ...