Útočníkovi Atlética Madrid Joãovi Felixovi, ktorý je na hosťovaní v Barcelone, stačila jediná šanca, aby ukázal svoj vplyv na hru, keď si po prihrávke od Rafinhu našiel cestu do šestnástky a prekonal Jana Oblaka, čím pre Blaugranas vyhral zápas.

A potom sa vydal oslavovať na reklamné tabule pred fanúšikmi Atlética: "Oslava bola spontánna. Bolo to uvoľnenie toho, čím som si prešiel minulé leto. Bolo to pre moju rodinu," povedal Felix, ktorého citoval madridský denník Marca.

Pred stretnutím sa pozornosť sústredila najmä na dvoch hráčov - Antoina Griezmanna a Felixa, ktorí hrali proti svojim bývalým tímom. Portugalčana sa opýtali, či mu pomohol tlak médií, na čo odpovedal: "Ľudia o mne hovorili celý týždeň, ale ja tomu nevenujem pozornosť. Robím si len svoju prácu. Je mi jedno, čo ľudia hovoria, každý deň pracujem na tom, aby som sa stal lepším."

"Bolo to veľmi dôležité víťazstvo. Odohrali sme dobrý zápas a teraz musíme myslieť na Gironu, ktorá bude tiež dôležitým súperom. Som zvyknutý, že sa o mne hovorí každý týždeň, tento týždeň to nie je inak," dodal Felix.

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Novinári sa ho zápas pýtali aj na jeho vzťah s hráčmi Atlética, najmä kvôli zaobchádzaniu, ktorého sa mu od nich dostalo. Felix bol päťkrát faulovaný a schytal aj niečo, čo vyzeralo ako úder: "Mám dobrý vzťah takmer so všetkými hráčmi Atlética. Prajem im všetko najlepšie. So Simeonem som sa nerozprával."

Na záver sa rozhovoril o tom, že v Barcelone by rád zostal natrvalo: "Som tu veľmi šťastný. Dúfam, že Barça sa ma v lete pokúsi podpísať."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-12-04 09:31:27
Ak chceš aby ťa barca podpisala musís ukázat viac a dlhodobo ;-) ale prajem ti .
2023-12-04 12:03:53
Mne príde ako taká slabšia napodobenina Neymara