Podľa katalánskeho denníka Sport sa kontroverzie v zápase proti Atléticu neskončili so záverečným hvizdom rozhodcu Sáncheza Martíneza. V polčasovej prestávke aj po zápase vraj čiarový rozhodca načúval pri dverách do šatne Barçy, aby zachytil akékoľvek nelichotivé poznámky.

Podľa Jordiho Gila z denníka Sport boli zamestnanci Barçy zaskočení tým, že čiarový rozhodca č. 1 Raúl Cabañero čakal v prestávke zápasu pri dverách šatne tímu Blaugranas. Pre rozhodcov, ktorí zvyčajne odchádzajú priamo do svojej šatne, je to niečo nezvyčajné. Podľa novinára urobil Cabañero to isté aj po skončení zápasu. Asistent rozhodcu si všimol, že v domácom tíme bolo napriek víťazstvu cítiť nepokoj, a namiesto toho, aby odišiel do vlastnej šatne, zostal na stráži pre prípad, že by sa objavili nejaké pripomienky.

Jeden z členov Xaviho štábu, jeho hovorca Edu Polo, vraj zdvorilo poradil čiarovému rozhodcovi, že je lepšie vyhnúť sa napätiu, ktoré by jeho prítomnosť mohla spôsobiť pred príchodom hráčov, ktorí boli ešte na ihrisku a oslavovali víťazstvo. Cabañero však nezdieľal dobré úmysly trénerského štábu Barçy. Podľa Jordiho Gila mal prostredníctvom slúchadla upozorniť hlavného rozhodcu Sáncheza Martíneza, ktorý sa k nemu pridal pri dverách šatne a požiadal Edu Pola, aby sa predstavil, už v prítomnosti Xaviho, ktorý povedal, že je jeho tlačový hovorca. Rozhodca z Murcie to uviedol do záznamu, čím sa vyhol riešeniu situácie prostredníctvom dialógu.

Futbalisti prišli do šatne prekvapení postojom rozhodcu. Okrem toho, že na vlastnej koži pocítili svoje chyby, videli aj to, ako sa rozhodca dostal do konfliktu s členmi štábu Barçy.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2023-12-04 12:15:00
A teraz čakajme že Barca bude mať z toho problém , byť na mieste štábu vytiahnem telefón a natáčam že prečo zaparkovali v šatni hráčov je to neprijateľné a mám proti nim jasný dôkaz . Bacha na rozhodcov oni sú ŠTB, oni môžu všetko a jedno zlé slovo tak vám po novom roku hrozí basa .
2023-12-04 12:24:51
Extrém je, že hráči ani tréneri nemôžu vyjadriť nesúhlas s pískaním rozhodcov, pretože okamžite prídu mastné pokuty a neviem čo všetko.. Takýmto štýlom sa výkony rozhodcov neposunu nikdy dopredu..
Toto tu je už len čerešnička na torte..