João Félix sa stal pre mnohých fanúšikov Atlética Madrid osobou non grata. Pre mnohých ním bol už od leta a dokonca aj predtým. Oslava gólu Barcelony proti Los Colchoneros v poslednom kole nepomohla upokojiť priaznivcov madridského tímu. Združenie priaznivcov Atlética vydalo vyhlásenie, v ktorom Portugalčana za toto gesto kritizuje.

"Ak si chcel uraziť, neurazil si. Urážať nechce ten, kto chce, ale ten, kto môže. Ak to bola rozlúčka, tak veľa šťastia. Pridáš sa k tej vybranej skupine zradcov, do ktorej patria Hugo Sánchez, Courtois a niekoľko ďalších. A ak je to preto, že nič iné nedokážeš, potom už máš dosť."

"Nechápeme jeho postoj. Je nevďačný. Zahryzol do ruky, ktorá ho kŕmila. Ľudia ho už nechcú vidieť v tomto drese," povedal Alberto García, hovorca združenia.

Budúcnosť Joãa Félixa je neistá. Hráč je na hosťovaní v Barcelone a tvrdí, že je tam šťastný, dokonca žiada katalánsky klub, aby sa pokúsil udržať si ho. Má však zmluvu do roku 2029 s Atléticom, ktoré sa ho nemieni vzdať a vypočuje si ponuky. Nedá sa však vylúčiť, že v júli, keď sa začne ďalšia predsezónna príprava, bude Portugalčan opäť pracovať pod vedením Diega Simeoneho a telenovela sa začne odznova. Pre veľkú časť priaznivcov Los Colchoneros sú však dvere pre Joãa Félixa viac ako zatvorené.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-12-07 16:35:09
teraz plaču ale ked bol u nich a vlastný fanušikovia mu nadavali na rodinu a hlavne na neho dosť nechutnými nadávkami na vlastnom štadione to bolo v pohode :D
2023-12-07 20:28:27
Griezmam taky odcházel do Barcelony jako zrádce a teď ho tam mají zase rádi