Barcelona zdolala Las Palmas gólom z penalty v koncovke stretnutia. Kirian, kapitán domáceho tímu, po tejto prehre neskrýval svoj hnev a kritizoval rozhodcu, ktorý podľa neho zle komunikoval s hráčmi.

"Budem mlčať, nebudem hovoriť, čo si myslím a čo nám rozhodca povedal. Dúfam, že odteraz budú zverejnené všetky zvukové záznamy, pretože toto nie je normálne. Minulý týždeň nám nedali žiadne vysvetlenie ohľadom Sandra, mohol tam byť faul alebo nie. Túto akciu musím vidieť. Malo by tam byť nejaké vysvetlenie, niečo z predpisov, aby sme sa aj my mohli poučiť. V prvom polčase mu [rozhodcovi] niečo hovorím a on hovorí: "Nehovor mi nič". Ide o to, aby rozhodcovia vystupovali čo najmenej, aby neboli väčšími protagonistami ako futbalisti."

zdroj: yt: las palmas
foto: twitter/laspalmas

Diskusia

1 komentár
2024-01-05 09:09:25
Uplne rozumiem ich frustracii. Pretoze prehrali. Vobec nezohladnuju fakt, ze rozhodca im toleroval zakroky ako na beziacom pase. No a ten zaver ? Ked je akykolvek hrac vo vzduchu staci ho tuknut prstom, este lietat nevieme preto lahucko zmeni smer aj uhol dopadu. V tomto pripade ho jednoznacne strcil. Gundogan skakal za loptou vertikalne, ze by sam od seba zmenil smer vo vzduchu ako vrana ? Tak dobry este nie je.