V dnešnom zápase medzi Realom Madrid a Almeríou (3:2) sme mali veľa kontroverzií s rozhodcami, pričom Los Blancos strelili dva góly po nesprávnych rozhodnutiach rozhodcov. V tejto situácii by nemalo prekvapiť, že predstavitelia Los Blancos nemali na prácu rozhodcov žiadne sťažnosti.

Dani Carvajal bol požiadaný, aby komentoval slová hráča Almeríe Melera, ktorý uviedol, že jeho tímu bol dnes okradnutý:  "Ak sa Melero pozrie na akcie s pokojom, určite si uvedomí, že boli rozhodcami správne posúdené. Vďaka nástroju, akým je VAR, sme zvíťazili. Rozhodnutia podliehajú interpretácii rozhodcu, ale v tomto prípade to tak nebolo, bola to jasná ruka [pri pokutovom kope], potom Vini skóroval ramenom, bol tam zásah rukou, z tých kontroverznejších akcií. VAR je tu na to, aby pomohol. Mnohokrát je jeden tím znevýhodnený VAR, aj my sme boli mnohokrát znevýhodnení. Ide o to, aby bol futbal spravodlivejší."

Pravému obrancovi dal za pravdu aj Carlo Ancelotti: "Chápem hnev a sťažnosť Almeríe. Išlo o rozhodnutia, ktoré kontroloval VAR. Myslím si, že to boli tri úplne jasné rozhodnutia. Videl som tie akcie, arbiter mal pravdu. VAR zavolal rozhodcu a myslím si, že rozhodol správne. Všetky tri boli správne."

zdroj: twitter
foto: twitter/realmadrid

Diskusia

2 komentáre
mito669 Premium
2024-01-21 20:58:58
Tak veľmi si prajem aby ich dobehla karma
2024-01-21 21:45:30
Totalny vysmech a svinstvo