Fanúšikovia na Montjuïc ocenili Sergiho Roberta pri striedaní potleskom. V pozápasovom rozhovore sa kapitán poďakoval fanúšikom za podporu a s úctou sa vyjadril o úrovni hry Las Palmas. Pochválil aj İlkaya Gündoğana, s ktorým mal opäť možnosť hrať v strede poľa.

O zápase

"Stálo nás veľa síl poraziť Las Palmas už na ich ihrisku. Je to mužstvo, ktoré hrá dobre, s veľmi vysokou defenzívou, čo si vyžaduje veľmi presné prihrávky. Vytvorili sme si príležitosti, ale chýbalo nám zakončenie. Sme spokojní s víťazstvom, to bol náš cieľ. Teraz už myslíme na zápas proti PSG v Lige majstrov."

Spolupráca s Gündoğanom

"Hrať s Gündoğanom je radosť, je to skvelý hráč. Hrali sme spolu už proti Atléticu. Pravdou je, že máme veľmi dobré mužstvo a ktokoľvek hrá spolu, darí sa mu."

Ďalšie čisté konto

"Už päť zápasov sme nedostali gól, čo svedčí o tom, že si v defenzíve počíname dobre. V tomto smere sme sa veľmi zlepšili, keďže predtým sme inkasovali veľa gólov. To nám dodáva dobrú náladu pred zápasom s PSG."

Ovácie pri striedaní

"Vždy je výnimočné, keď vám niekto zatlieska. Barça je klub môjho života a som vďačný fanúšikom. Aj za to, že podporujú zvyšok tímu a že chodia na štadión Montjuïc. Nie je to to isté ako Camp Nou, ktorý nám veľmi chýba."

Boj o titul v La Lige

"V tomto kole sme už svoju úlohu splnili. Uvidíme, ako si Real Madrid poradí s Athleticom Bilbao. Bude to ťažký zápas. So stratou koľkých bodov by som chcel pristúpiť k zápasu na Bernabéu? Ak by sme mohli mať iba päťbodovú stratu, budeme v boji o titul."

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
paprik Premium
2024-03-31 16:37:17
Tento chlapec má neprestáva udivovať.Trpel tým ,že hral krajneho obranca a trošku si pokazil meno. Ako stredopoliar je fakt dobrý,klobúk dole.