Barcelona si opäť vybrala šťastné dresy na výjazdový zápas Ligy majstrov. Ako informoval Sergi Sole z katalánskeho denníka Mundo Deportivo, Katalánci zahrajú vo farbách senyera.

Žlto-červené dresy boli pre Barcelonu doteraz šťastné. Xaviho tím hrajúci v týchto dresoch v tejto sezóne ešte nepocítil trpkosť prehry, keď zaznamenal bilanciu siedmich víťazstiev a troch remíz. Barça hrala v týchto dresoch v dvoch výjazdových zápasoch Ligy majstrov proti Portu a Neapolu. V prvom prípade Katalánci vyhrali 1:0 a v druhom s talianskym klubom remizovali 1:1, ale vzhľadom na domácu odvetu to nebol zlý výsledok.

Ďalšie výsledky Barcelony v drese s katalánskou identitou klubu boli 0:0 proti Getafe, 1:0 proti Realu Sociedad, 1:1 proti Valencii, 4:2 proti Betisu, 2:1 proti Alavésu, 2:1 proti Celte, 3:0 proti Atléticu a 3:2 proti Barbastro v Kráľovskom pohári. Naopak, prehraté výjazdové zápasy Barçy v Lige majstrov proti Šachťaru a Antverpám sa hrali v bielych, resp. tyrkysových dresoch. Sole tiež uvádza, že PSG by malo v odvetnom zápase proti Barcelone 16. apríla hrať v bielej farbe.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.