Včera sme na základe správ španielskych médií predstavili pravdepodobnú základnú jedenástku Barcelony na stredajší zápas proti PSG. Dnes sa pozrieme na zostavu, ktorú by mohol postaviť Luis Enriqué, ktorý má na pravej strane obrany trochu problémy.

Podľa denníka Le Parisien by sa mal do zostavy PSG po zranení vrátiť Bradley Barcola, no Francúz pravdepodobne nebude riešením, ktoré by doplnilo útok tímu. Okrem Kyliana Mbappého a Ousmane Dembélého by sa mal vpredu objaviť aj Kang-In Lee, bývalý hráč Valencie. Hoci Barcola v tejto sezóne odohral minimálne viac ako Kórejčan, s jeho nasadením od prvej minúty sa pravdepodobne neráta.

O problémoch na pravej strane obrany Parížanov sa hovorí už dlhší čas. Nielenže Achraf Hakimi nie je vo svojej najlepšej forme, ale z prvého zápasu proti Barcelone ho vyradil nadbytok žltých kariet. Jeho prirodzená náhrada Nordi Mukiele si privodil menšie zranenie hlavy, ale podľa odporúčaní lekárov nebude môcť nastúpiť v zajtrajšom zápase.

Hovorí sa o tom, že by sa tam mohol presunúť Warren Zaïre-Emery, ktorý už v tejto sezóne hral na pravej strane obrany. Zdá sa však pravdepodobnejšie, že tento hráč zostane v strede poľa a že Marquinhos, ktorý sa nedávno vrátil do plnej kondície po zranení, bude použitý na pravej strane.

Predpokladaná jedenástka PSG podľa novinárov spojených s parížskym klubom: Donnarumma - Marquinhos, Lucas Hernández, Beraldo, Nuno Mendes - Zaïre-Emery, Vitinha, Fabián Ruiz - Dembélé, Kang-In, Mbappé.

zdroj: Le Parisien
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2024-04-09 11:57:47
musíme ustrážiť Mbappeho
2024-04-09 12:04:23
Škrinka v základe a je to naše 😅