Barcelona sa zajtra stretne s PSG v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov a na Parku princov ju čaká nepriateľské prijatie. Ultras PSG už počas uplynulého víkendu vyslali správu, v ktorej potvrdili, že chcú Barcelone v stredu na trávniku klubu z hlavného mesta Francúzska čo najviac znepríjemniť situáciu.

Teraz správa z katalánskeho denníka Sport poskytla niekoľko podrobností o tom, ako ultras PSG plánujú zastrašiť hráčov Barcelony pred veľkolepým stretnutím v Parc des Princes. Dymovnice a pochody s hlasnými zvukmi na vytvorenie pekelnej atmosféry - to pripravujú ultras PSG napriek hrozbe suspendácie zo strany UEFA za používanie pyrotechniky.

Cieľom skupiny fanúšikov Les Parisiens je osvetliť okolie Parc des Princes a pokúsiť sa tak zastrašiť hráčov FC Barcelona. "Naša úloha bude zásadná a od všetkých požadujeme úplnú a kolektívnu mobilizáciu. Rozsvieťme náš legendárny Parc des Princes, buďme neúnavní," uvádza sa vo vyhlásení, ktoré vydali ultras PSG.

Skupina ultras si je v každom prípade vedomá, že jej akcia by mohla byť potrestaná zo strany UEFA, ktorá bola v tomto ročníku Ligy majstrov nemilosrdná, pokiaľ ide o zásahy proti zastrašovacím akciám tohto druhu. Správa dodáva, že v prípade neuskutočnenia pochodu a ohňostroja majú ultras PSG alternatívny plán.

Na "kompenzáciu" sa plánuje tifo na tribúnach, ktoré bude "bičovať" Barçu, keď oba tímy nastúpia na ihrisko. Obsah tejto akcie je prísne stráženým tajomstvom ultras PSG. Tak či onak, Barcelonu čaká v Paríži nepriateľské prijatie a bude sa musieť nad to všetko povzniesť, aby zverencov Luisa Enriqueho porazila.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-04-09 11:19:27
Plati jednoduchy recept na velku dieru hruba zaplata....... Dobre zvolena policajna zlozka s peknymi gumovymi obuskami a slzakom si za dvadsat minut zjedna poriadok ako malina. A bude po parade. Hlavne aby to ustal rozhodca. To by bola vec keby ten zapas sudca skontumoval.....
2024-04-09 11:29:34
Asi zabúdajú, že na odvetu musia prísť ešte do Barcelony. Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe. Jedno je ale isté, že ak PSG vyradíme, tak to bude stáť za to.