Pred Xavim na tlačovej konferencii pred zápasom s Paris Saint-Germain odpovedal na otázky novinárov aj Jules Koundé. Francúz hovoril o tom, ako zastaviť Mbappého, a priznal, že nemá preferencie, na ktorej pozícii hrá.

"Veľmi sa teším, neviem sa dočkať, je to moje prvé štvrťfinále a samotný klub tu už dlho nebol. Tešíme sa na zápas, mužstvo je v skvelej dynamike."

"Ako zastaviť Mbappého? Uvidíme, čo rozhodne tréner, poznám ho dobre, pretože sme spolu hrali vo francúzskej reprezentácii, je to hráč, ktorý robí rozdiel. Pokúsime sa ho zastaviť, najmä na kolektívnej úrovni, je to viac ako len jeden hráč."

"Favoriti? Na tom nám nezáleží, ide skôr o vás. Veľmi si veríme, sme v dobrej chvíli a vieme, že to bude ťažký zápas."

"Cubarsí je veľmi mladý hráč, ale pripravuje sa a trénuje veľmi dobre, rovnako ako Lamine a Fermín. Sú príkladom pre všetkých hráčov La Masie. Ako povedal Gündoğan, sú mladí, ale pripravení."

"Mbappé a Dembélé sú skvelí hráči, ktorí dokážu prejsť cez mnohých súperov. Ousmane aj Mbappé robia rozdiel."

"Znovu sme získali pevnú defenzívu, ktorá nám v minulej sezóne toľko dala. Ak si udržíme čisté konto, je oveľa jednoduchšie vyhrať. Všetky tieto veci nám pomohli získať skvelý impulz a dúfame, že v tom budeme pokračovať."

"Myslím si, že sme koncentrovanejší, vynakladáme viac úsilia, bránime spoločne, začíname v útoku. Okrem toho, že inkasujeme menej gólov, súperom umožníme vytvoriť aj menej šancí, a to dodáva tímu sebavedomie. Ak nedostávate góly, máte veľkú šancu vyhrať zápas. Myslím, že sme si uvedomili, že nerobíme všetko správne, ale hovorili sme o tom a myslím, že zlepšenie je badateľné."

"Pozícia? Nemám preferencie, kamkoľvek ma tréner postaví, budem hrať. Moja pozícia je stopér, ale nedávno som hral aj ako krajný obranca."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.