Andreas Christensen je jedným z hráčov Barcelony, o ktorých sa najviac hovorí v súvislosti s možným odchodom z klubu. Počas "mediálneho dňa" však Dán priznal, že nikam neodchádza.

"Nepochybujem o tom, že tu budem aj v budúcej sezóne. Mám ešte dva roky platnú zmluvu a som šťastný," povedal Christensen.

Obranca pochválil aj Paua Cubarsího, hoci ten je jeho konkurentom na post v strede obrany: "Môžem mať na jeho adresu len dobré slová. Svojej šance sa chopil hneď od začiatku. V tíme sa uviedol veľmi dobre. Veľmi nám pomáha. Nielen on, ale aj Lamine a ostatní chlapci. Posunuli nás na vyššiu úroveň. Všetci v klube sú z ich výkonov nadšení. Sú to veľmi dobrí hráči s loptou pri nohách."

Christensen sa vyjadril aj k hre v strede poľa: "Adaptácia bola rýchla, hru si užívam. Samozrejme, je ešte veľa aspektov, ktoré sa musím naučiť a zlepšiť. Nebolo to vôbec ťažké, pretože som obranca a moja úloha je hlavne defenzívna, s cieľom zabezpečiť určitú rovnováhu a zabrániť protiútokom súpera, ale samozrejme, považujem sa za obrancu," uviedol.

Hráča Barcelony sa pýtali aj na jednu medializovanú situáciu z posledných dní, a to Gündoğanovo vyjadrenie o Araújovi: "Neexistuje nič, čo by mohlo zničiť vzťah, ktorý bol v tejto šatni vybudovaný."

Christensen by bol rád, keby Xavi zostal vo funkcii: "Pre mňa je to ťažké. On je ten, kto ma sem priviedol, on mi splnil sen. Samozrejme, že by som bol rád, keby zostal, ale nemôžem urobiť nič iné, len rešpektovať jeho rozhodnutie a snažiť sa zlepšovať každý deň, aby som mu pomohol vyhrávať zápasy," dodal.

zdroj: TV3
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.