Bernardo Silva bude počas nadchádzajúceho letného prestupového obdobia jedným z najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu, keďže uvažuje o budúcnosti mimo Etihad. A Catalunya Radio tvrdí, že Barcelona patrí medzi kluby, ktoré majú stále záujem získať služby Bernarda Silvu.

Klub je spájaný s prestupom Silvu už najmenej tri roky, ale prestup sa nikdy neuskutočnil kvôli finančným ťažkostiam Barçy. S blížiacim sa letom má Barcelona ďalšiu šancu na podpis portugalského tvorcu hry, ktorý by mohol byť k dispozícii za sumu na úrovni 50 miliónov eur. Začiatkom roka prilial olej do ohňa João Felix vyhlásením, že Silvu presvedčil, aby sa v nadchádzajúcom lete pripojil ku Kataláncom.

Čo si o tom myslí Silva?

Catalunya Radio ďalej dodáva, že Bernardo Silva naďalej uprednostňuje prestup do Barcelony aj napriek opakovaným neúspešným pokusom pripojiť sa ku katalánskemu celku. Bývalá hviezda AS Monaco si však zároveň veľmi cení aj Manchester City. Vlani v lete podpísal s Man City predĺženie zmluvy, ktorá vyprší až v roku 2026. Vzhľadom na to sa Silva môže na konci sezóny rozhodnúť - nájsť si nové dobrodružstvo inde, pričom potenciálnou destináciou je Barcelona, alebo pokračovať v kariére v Manchestri City, kde vyhral takmer všetko.

zdroj: catalunya radio
foto: sport.es

Diskusia

1 komentár
2024-04-20 16:21:04
Videl som ho v tom zapase s realom, paaanecku , to je paan fotbalista