Bayern Mníchov upiera svoj zrak na Frenkieho de Jonga, zatiaľ čo PSG sa z boja o tohto hráča odstupuje. Líder francúzskej Ligue 1 neuvažuje o tomto prestupe kvôli... finančnej fair play a radšej sa koncentruje na iné priority.

Kylian Mbappé po skončení aktuálnej sezóny opustí PSG, preto je potrebné nájsť za neho náhradu. Katalánsky Sport tvrdí, že parížsky tím bude tvrdo postupovať v prípade Victora Osimmena, ktorý pravdepodobne opustí Neapol. Na Nigérijčana bude musieť vynaložiť viac ako 100 miliónov eur, o ktorých sa hovorí už dlhší čas. To spôsobuje nezáujem PSG, pokiaľ ide o ďalšie drahé prestupy, ktorými by nepochybne bol Frenkie de Jong.

Je pravda, že samotnému hráčovi sa Paríž páči a PSG si jeho schopnosti vysoko cení. Zníženie personálnych výdavkov a "zahojenie" vzťahu s finančnou fair play sú však pre tím, ktorý vo štvrťfinále Ligy majstrov vyradil Barcelonu, prioritami.

De Jong zostáva na svojom mieste, čo znamená, že sa nechce príliš zaoberať ponukami na prestup, ani zatiaľ nemá chuť hovoriť o novej zmluve s Barçou. Určite počká do konca tejto sezóny, aby prípadne urobil nejaké rozhodnutie o svojej budúcnosti. Jeho zmluva s Barcelonou platí do 30. júna 2026 a jeho plat je najvyšší v tíme.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-21 10:59:02
Už by měl podepsat smlouvu novou.!!!!