Barcelona hrá už dnes proti Realu Madrid, aby si v tejto sezóne zachovala akékoľvek nádeje na zisk titulu. Rozhodne sa Xavi pre nejaké zmeny v zostave v porovnaní so súbojom s PSG?

Hráči Blaugranas v konfrontácii s Parížanmi vyčerpali veľa síl, ale duel s Realom je príliš dôležitý na to, aby bol niekto ušetrený. Do základnej jedenástky by sa mohol vrátiť Andreas Christensen. Christensenov príchod by však musel znamenať vzdanie sa jedného zo súčasných stredopoliarov. Pozícia İlkaya Gündoğana sa zdá byť istá, takže Xavi by sa rozhodoval medzi Frenkiem de Jongom a Pedrim. Je pravdepodobnejšie, že Pedri bude sedieť na lavičke.

Médiá sa domnievajú, že už nedôjde k žiadnym zmenám. Napriek chybám Ronalda Arauja a Joãa Cancela si zachovajú svoje miesto v defenzívnom strede, kde budú hrať aj Jules Koundé a Pau Cubarsí. Nič sa nezmení ani v útoku. K Robertovi Lewandowskemu sa pridajú stále sa zlepšujúci Raphinha a Lamine Yamal.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es as.com marca.com sport.es
foto: mundodeportivo.es as.com marca.com sport
.es

Diskusia

4 komentáre
2024-04-21 13:15:18
Miesto Fdj Pedri a moze byt 👌
2024-04-21 14:01:14
Zostava bola dobra aj proti PSG , kto vedel ze cervena to uplne zmeni a vobec ze bude v 30min a k tomu aj nestastne striedanie yamala ?