Fermín López včera strelil gól Realu Madrid a svojou oslavou rozbúril srdcia niektorých fanúšikov Los Blancos. Mladý hráč Barçy po stretnutí poskytol niekoľko vyhlásení.

"Je to bolestný večer pre všetkých, mali sme víťazstvo vo svojich rukách, nedosiahli sme ho a musíme byť sebakritickí a pokračovať v boji až do konca."

"Nemali sme ten kúsok šťastia, tiež sa nám prihodili zranenia, ale niet výhovoriek, nemôžete robiť chyby. Musíme ísť ďalej a zdvihnúť hlavy."

"Keď som strelil gól, bol som veľmi šťastný, ale teraz to nie je dôležité. Je veľká škoda, že môj prvý gól na Bernabéu nič neznamenal. Dúfam, že ich príde oveľa viac."

"Bol to veľmi ťažký týždeň cez vypadnutie z Ligy majstrov a teraz prehru v El Clásicu, ale osobne musím poďakovať trénerovi, spoluhráčom a klubu za dôveru, pretože som nikdy nepomyslel na to, že sa dostanem až sem."

Fermín López prišiel včera na ihrisko v 46. minúte miesto Andreasa Christensena a dodal Barcelone veľa energie v pressingu a predovšetkým strelil gól na 2:1, po ktorom neskrýval úprimnú radosť smerom k sektoru barcelonských priaznivcov. Pri odchode pobozkal aj erb Barçy, čím dal najavo svoju veľkú náklonnosť ku klubu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-22 10:55:03
Nevravim ze by sa stal zazrak, nemozme vediet CO KEBY.... ale presne tato Ferminova dravost mi chybala v zapase s PSG po vyluceni. Uz som to tu pisal, ale tento chalan mal hrat, nie nerozbehany Pedri, ktory tahal nohy za sebou od 30tej minuty. Podla mna by to vyzeralo inak.