Frenkie de Jong je jedným z futbalistov, o ktorých sa v súvislosti s odchodom z Barcelony hovorí najviac. Objavili sa ďalšie informácie, ktoré naznačujú záujem Bayernu Mníchov.

Nedávno katalánsky denník Sport napísal, že PSG sa vzdáva snahy o získanie De Jonga, ale Bavori vraj majú záložníka v hľadáčiku. Informoval o tom Relevo a teraz sa s podobným tvrdením prihlásil aj jeden z najuznávanejších nemeckých novinárov Florian Plettenberg. Podľa neho Bayern v priebehu rokov nikdy nestratil De Jonga zo zreteľa a 26-ročný hráč by mohol byť jedným z najlepších riešení pre stred poľa tímu z Allianz Arena.

Plettenberg tvrdí, že Holanďan je stále na zozname želaní Bavorov, ktorí sledujú jeho situáciu v Barcelone. A tá je veľmi neistá, takmer ako každý rok, keď sa spochybňuje De Jongova vhodnosť pre tím či jeho vysoký plat. Novinár Sky Sport však zdôrazňuje, že "táto téma momentálne nie je horúca", pričom Bayern sa zaujíma aj o defenzívneho záložníka Porta Alana Varelu. Plettenberg tiež poukazuje na to, že De Jongov extrémne vysoký plat je prekážkou tejto operácie.

zdroj: sky sport
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.