Na včerajšom galavečere Laureus, na ktorom bola Aitana Bonmatí vyhlásená za najlepšiu športovkyňu roka, sa zúčastnilo viacero známych futbalových osobností. Chiringuito TV sa ich opýtala na neuznaný gól Yamala z nedeľňajšieho El Clásica.

Cafu: "Z môjho pohľadu tam bol gól. Vidíte, že keď vyrazí loptu, prakticky to urobí už vo vnútri bránky. Ale je tu VAR, sú tu čiary, je tu rozhodca... a pre nich to nebol gól. Podľa mňa to bol gól."

Ruud Gullit: "Niekedy sa to stáva. Chápem hnev Xaviho a Laportu. Ale oni stále nevedia, či tam bol gól."

Fabio Capello: "Musíte povedať federácii, prečo nezaviedli technológiu na bránkovej čiare, to je všetko. To je koniec tejto témy. Máme ju v Taliansku, v Anglicku, v Nemecku... všetci ju majú a v La Lige nie je. Na päť minút prerušili hru a nebola tam žiadna kamera, ktorá by ukázala, či to bol gól alebo nie."

Arséne Wenger: "Nikto nevie. Keby sme sa mali rozhodnúť, inštinktívne by sme všetci povedali, že je tam gól. Najťažšie je pochopiť, prečo nemajú technológiu na bránkovej čiare. Bude Laporta požadovať opakovanie zápasu? Neviem, na základe čoho. Ak nemáte dôkaz, musíte ho prijať. Ľudia sú veľmi kreatívni, keď neakceptujú výsledok."

zdroj: el chiringuito
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-23 14:13:09
Načase, aby Tebasa nahradil niekto kompetentný. Celá LL sa pod ním stala na smiech celému svetu a nie je to prvý krát. Zlikvidoval konkurencie schopnosť väčšiny klubov, brzdí inovácie, rozvoj a vyvoláva kontroverzie. Svojimi vyjadreniami iba eskaluje napätie medzi klubmi, LL a rozhodcami. Nepočul som o prezidentoch iných líg a nepoznám ich, no o Tebasovi počujem každú chvíľu, mediálne sa zviditeľňovať je asi jeho jediná dobre odvedená práca.
2024-04-23 14:44:42
Kua ani som nevedel, že som sa k tomu vyjadril pre Chiringuito TV.