Sergiño Dest utrpel vážne zranenie kolena, ktoré ho zrejme vyradí z hry až na 9 mesiacov. Objavili sa preto obavy, či ho PSV bude chcieť ešte získať na trvalý transfer. Samotný tréner Peter Bosz však ubezpečuje, že chce, aby Američan v klube zostal.

"Chcem ho tu udržať. V spôsobe, akým sme hrali, urobil 'klik', urobil 'klik' ako človek, urobil 'klik' v tíme a hral dobre počas celej sezóny," povedal tréner PSV Eindhoven Peter Bosz o Sergiñovi Destovi, ktorý utrpel vážne zranenie na tréningu. Podľa katalánskeho denníka Sport ide o pretrhnutie predného krížneho väzu v kolene.

Podľa denníka zmluva medzi Barcelonou a PSV obsahovala opciu na kúpu vo výške 9 miliónov eur, ktorú sa holandský klub už rozhodol uplatniť. Majitelia klubu sa už v zásade dohodli na podmienkach Destovej zmluvy na nasledujúce štyri sezóny a rokovali s Barcelonou o platbe v splátkach.

Bosz vyjadril ľútosť nad nešťastím, ktoré postihlo jeho zverenca: "Sme zničení. Dest o tom povedal skupine spolu s lekárom a nastalo hrobové ticho. Myslím, že to hovorí za všetko. Je to hrozné," uzavrel tréner.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-25 15:16:20
Takže najskôr si zahrá v 2.pol.budúcej sezôny,žiaľ,tych 8 mes.minim.treba rátať.
Dúfam,že ho kúpia už teraz,prašule sa zídu najmä teraz