Barcelonu čaká rušné prestupové leto. Joan Laporta potvrdil, že klub dostal ponuky okrem iného na Gaviho, Pedriho, Fermina Lopeza, Paua Cubarsího a Lamineho Yamala, ale odmietol ich.

PSG je zrejme jedným z tímov, ktoré sa zaujímajú o mladé klenoty Barcelony, a hľadáčiku má Gaviho a Yamala. Snaha Parížanov o podpis najmä druhého menovaného sa v posledných týždňoch zintenzívnila, ale bez úspechu.

Podľa správy, ktorú zverejnil madridský denník AS, agent Lamine Yamala, Jorge Mendes, informoval PSG, že mladý krídelník je nepredajný. Katalánci nie sú ochotní ani vypočuť si ponuky na hráča, nieto ho ešte predať. PSG údajne chcel Yamalom v klube nahradiť Kyliana Mbappého, ktorý má v lete odísť do Realu Madrid, a bol pripravený ponúknuť za jeho služby 200 miliónov eur. Pre Barcelonu je však akékoľvek číslo pre Yamala príliš málo. Ani jeho odstupná klauzula vo výške 1 miliardy eur by nemusela stačiť na jeho odchod z metropoly Katalánska.

Yamal hral celú sezónu za barcelonský seniorský tím, ale pod hlavičkou Barça Atlètic. Je však na najlepšej ceste stať sa jedným z najmladších hráčov v histórii, ktorí v budúcej sezóne postúpia z La Masie do seniorského tímu. Pau Cubarsí, Hector Fort a Marc Guiu sú tiež na rade, aby si od budúcej sezóny vyslúžili povýšenie, miesto v prvom tíme a vyšší plat.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-27 09:55:17
Za mňa by za 1 miliardu kľudne šiel :D Ale inak je fakt nepredajný.
2024-04-27 10:29:37
keď che PSG naše talenty Gaviho a Yamala nech dajú za oboch 450m