O Mikayila Fayeho sa už niekoľko mesiacov zaujíma viacero európskych klubov. Sky Sport dnes informuje, že k Interu, Arsenalu, Manchestru United, Chelsea, Lens, Nice, Borussii Dortmund a Juventusu sa pripojil Bayern Mníchov.

Podľa Floriana Plettenberga z nemeckého Sky Sport sleduje Bayern Mníchov rozvoj obrancu Barçy Atlètic Mikayila Fayeho. Hráča sledovali Bavori aj na rôznych turnajoch v posledných rokoch. V súčasnosti však nie je pre Bayern 'horúcou témou'. Naopak, potvrdzuje to, aký veľký záujem je o senegalského hráča.

Aká bude budúcnosť 19-ročného hráča? Podľa médií sa Barcelona rozhodla, že obrancu nepredá a Xavi ho povolá na turné po Spojených štátoch amerických, kde prvý tím Blaugranas nastúpi proti Realu Madrid, Manchestru City a AC Miláno. Je pravdepodobné, že až po týchto zápasoch klub prijme konečné rozhodnutie.

Najdôležitejšie však bude, či sa Barcelone podarí predstaviť Mikayilovi konkrétny športový projekt, v ktorom by futbalista aj prostredníctvom počiatočného hosťovania videl pre seba cestu do prvého tímu. Sú kluby, ktoré mu to už teraz môžu poskytnúť.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.