Španiel si svoje pôsobenie v anglickej lige vo Swansea nepochybne užíva. Dokonca vyhlásil, že mužstvo pod vedením Micheala Laudrupa chce v budúcnosti hrať ako Barcelona.

Michael Laudrup v metropole Katalánska hrával päť sezón a odohral vyše 200 zápasov. Tieto skúsenosti trénera majú podľa Michua pomôcť Swensea odkopírovať herný štýl Blaugrana ešte túto sezónu. "Tréningy sú podobné tým, aké som zažil v Španielsku, pretože Laudrup sa od čias, keď bol trénerom Getafe či Mallorcy priveľmi nezmenil," povedal pre médiá.

"Je pravda, že mužstvá hrávajú viac silovo. Ak však hráte za Swansea, nemusíte byť príliš silový typ, pretože my chceme hrať ako Barca.."

Rodák z Ovieda sa k tímu pripojil k hráčom ako Angel Rangel, Chico Flores či Pablo Hernández. Podľa neho je to len dobré: "Volajú nás španielska Swensea či španielska armáda, zvyčajne nejako takto," dodal.

"Viac kvality však prišlo z našej krajiny. Swensea je rodinný klub, ktorý bol pred piatimi rokmi v tretej či štvrtej lige a teraz zápolí s najlepšími klubmi krajiny a väčšiny sveta."

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.