Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-10-25 10:56:48
Nevidím to príliš ružovo sobotu. Budem veľmi fandiť, ale obávam sa, že našu rozpadnutú zostavu Real porazí.
2023-10-25 11:03:13
Ancelotti "záhradník".Trávnik veľmi "mäkkí".
2023-10-25 12:47:35
Romeu u mňa stupne na úroveň Xaviho ak trošku sa pohra s Bellinghamovym kolenom alebo clenkom.. tak na pól roka minimálne, lebo až príliš nejako šťastena sa na nho nalepila.. 😃😀
2023-10-26 21:26:03
Eee jeden malý detail ktorý ti asi unikol, toto je ForcaBarca, BARCA, chápeš? A nie madrid fan club, my už tu nejako aj bez vašich rad sa dohodneme koho máme z našich haniť a koho nie.. a prečo by sme tu mali písať o gaviho nohách, ved to je nás hráč?! 😀 kľudne si to u vás píšte.. ale pre objektivitu som ti vravel, že aj u nás boli “hviezdy” napr neymar, ktorého pre jeho debilne správanie tak isto som nemal príliš v láske, ale hral za barcu a bol členom asi najlepšieho útoku na svete, musel som to rešpektovať, no ale ten si svoje už odtrpel vo francuzsku.. alebo občasne hystérie alby..
ja to neprekrúcam, že som to myslel zo srandy, ja si za slovom stojím, lebo mi vraj že nejakí fandovia barcy niečo napísali, je mi to ukradnuté čo kto píše, lebo skôr mi to prišlo že to boli nejaké decká alebo vaši merengisti, len som sa pousmial z tých naivných komentárov, hlavne od katany ale to je jedno. Belinghama som ozaj myslel zo srandy, ale toho druhého, tomu prajem poriadnu lekciu a čím skôr, možno že sa ešte spamätá.. a nie kvôli jeho tanečkom alebo nezmyselným driblingom na polke ihriska, ale kvôli jeho povahe a správaniu sa na ihrisku a on to robí vedome, nie kvôli tomu že je hlúpy..veď toto nevidi asi len slepý madridista. A píšem to na stránke klubu ktorému fandím a nechodím provokovať a davat kázne na fórumy iných klubov.
Uvidíme sa v sobotu..